Saç Ekimi Sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun inşallah güzel sonuç olur.
Dostum geçmiş olsun güzel görünüyor kalem tekniği dhi mi yapıldı? Donör alanın ve ekim alanın çok müsait ekime umuyorum ki çok güzel olacak sadece dikkat etmen yeter
Eyvallah dostum teşekkür ederim. İnşallah hakkımızda hayırlısı ve gönlümüzce olsun. Serkan hocayla yaptığım görüşmede ekim bölgesini komple saçsız kabul edeceğini söyledi haksızda sayılmazdı sadece önde bir tutam dökülmeye yüz tutmuş saçım varsı öyle olunca Dhı tekniğine gerek kalmadı fue ile ekim oldu.
Hayırlısı olsun, bence güzel bir ekim olmuş, sonuncunda mutlu olacağını düşünüyorum.
Çok doğru bir karar vermiş buradanda anlaşıldığı gibi amacın sadece para kazanmak olmadığı, benim ekim dhi ile yapıldı mevcut saçlarımın olmasından ve daha sık olması araya girmesi gerektiğinden dolayı buna rağmen senin sıklığında dhi sen pêk bir farkı yok maşallah
Eyvallah dostum teşekkür ederim dediğin gibi bende klinikten çalışanlar ve hocanın tutumundan ilgisinden memnundum hepsinden Allah razı olsun. Bu işi sadece para kazanma mantığıyla ticarethane gibi değil tecrübenin verdiği işlerini iyi yapmanın bilinci ve sorumluluğuyla yapıyorlardı. Senin ekiminide inceledim maşallah çok güzel çalışmışlar. Seninde inşallah güzel ve beklediğin gibi sonuçlar alacağını düşünüyorum.