Merhaba değerli forum üyesi arkadaşlar, internet ve nihayetinde bu forumdan yaptığım araştırmalar sonucu Dr.Serkan Aygın Klinikte ekim yaptırma kararı aldım. Klinik ile görüşmelerim sonucu 11 EKİM 2019 günü Koç Üniversitesi hastanesinde saç ekimim gerçekleşti.İlgi alaka çok iyiydi, hem hastanede hem hocanın kliniğinde tüm ekip gayet profesyonel ve işini bilen güven veren insanlardı. Benimle ilgilenen tüm çalışanlarına,Serkan hocaya ve operasyonu yapan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim İnşallah sonuçta güzel olur. Ekim detayına gelecek olursak 3600 greft ense bölgesinden 400 greft sakaldan toplamda ön bölgeye 4000 greft ekildi. Operasyon öncesi son halimi ve ekim sonrası fotograflarımı paylaşıyorum.
Ekim düşünen ve araştıran tüm arkadaşlara faydalı olmak adına ve sonrası sürecimde sizlerinde yorumlarınızı, tavsiyelerinizi almak için süreci başından sonuna kadar mümkün olduğunca paylaşıyor olacağım. Tecrübemi ve yaşadıklarımı sorusu olan arkadaşlara olabildiğince aktarmaya çalışacağım.Sizlerinde sürecim hakkında yorumlarınızı, desteğinizi ve tecrübelerinizi esirgemeyeceğinizi düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, hepinize selam olsun.