Insanlarin genetik kodlarini bilmeden neden böyle yorumlar yapiyorsun belki tepede ki reseptörleri o kadar ve bir daha acilmayacak belki hic acilmayacak, yanlari acik ama geri kalani orman gibi olan 38 yasinda bi hocam var,gecen konustuk 20'li yaslarda herkes kel muamelesi yapiyordu bana simdi onlar kel ben böyleyim dedi.. Sen hayatinda ki her olumsuzlugu sac dökülmesine baglayan bir bipolar karaktersin tavsiye ve önerilerini yazarken dikkat et
O hocanın 20li yaşlarda yanlarının açılmasında sorun yok o bir çok erkeğe olan bir şey şahsen benimde başıma geldi.Asıl problem olan seyrelmedir şakaktan gidenlerin genelde durabiliyor ama seyrelen bir saç evet %100 dökülür hele genç yaşta ise bu kaçınılmaz.
Yinede konu sahibi için şuanlık bir sıkıntı yok daha önceki postumda da izah ettim saçları gür kalbini kırmadan ona doğru yolu göstermeye çalıştım yanılmasını istemedim.
Hala kalkmışsın belki reseptörler duyarlı değildir diyorsun yok öyle bir şey seyrelme tipi dökülme en tehlikelidir ve o seyrelen alan zamanla büyümeye devam eder buna karşı çıkacaksan saçları dökülen forum üyelerini tek tek buraya çağırırım onlar sana anlatır ki hoş zaten ilerleyen zamanlarda anlayacaksın haklı olduğumu senin yaptığın kendini kandırmak kardeşim.Dökülmeyen saç ile seyrelmekte olan saçın farkını umarım zamanla anlayabilirsin seyrelen saçlar cansızlaşır ve zamanla küçülmeye başlar konu sahibi arkadaşımızın ön kısmı şu anda bu şekilde biz buna minyatürleşme deriz bir kere başladı mı hocandaki gibi yavaş yavaş dökülmez hızlı bir şekilde gider.
Ayrıca postumda ne konu sahibi ne de sana karşı bir olumsuz hareketim olmamasına rağmen bana karşı ofansif bir şekilde saldırmana da anlam veremedim.Hadi diyelim ben haksızım sen haklısın gelip sen şu sun busun demek ne haddine ?
Postum moralini mi bozdu ? Nedir yani sıkıntı seninle alakası bile yok.Konu sahibine kalkıp saçların dökülmeyecek git bir psikoloğa görün deseydim en büyük kötülüğü yapardım.Evet dökülmesi şu an için ciddi değil ama ileride misal 1 sene sonra aynaya baktığında adam daha çok üzülecek bende arkadaşımıza dökülmesinin ne durumda olduğunu ve tedavi şekillerini anlattım.
Beni cahillikle suçluyorsun dökülmen ne durumda bilmiyorum ama umut ediyorum yazdıklarımı tecrübe edersin saçların nasıl inceldiğini minyatürize olduğunu ve sıkı dur 1 senede nasıl değişebileceğini umut ediyorum tecrübe edersin