Gönderen Konu: LIFE HAIR ANKARA-10.10.2019-3331SAÇ+662SAKAL TOPLAM 3993 GREFT YAŞ 33 NORWOOD 7  (Okunma sayısı 23302 defa)

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
32. günden herkese merhaba,
24. gün itibariyle dökülmeler başladı ve yoğun şekilde devam ediyor.
donör bölgesini ellediğimde hafif bir sızı var, ellemezsem hiç sorun yok.
ekim bölgesinde kaşıntı devam ediyor. arada masajla karışık parmak uçlarımla kaşıyorum.
masaj demişken, her elimi attığımda saç geldiği için masaj yapmaya kıyamıyorum:( ama life hair yapmamı söylemişti.
saw palmetto içerdiği için prozinc plus şampuan aldım, ilk kez dün kullandım, yorum yapamayacağım.
xpecia'yı günde 2 kez almaya devam ettim, bugünden itibaren 1'e düşürmeyi planlıyorum.
bunun dışında işe yarar mı bilmem ama psikolojik olarak rahatlattığı için her gün 1 avuç kabak çekirdeği ve bir fincan yeşil çay içiyorum.
zaten sigara kullanmıyorum, alkolle de çok aram yok, bu yüzden ikisine de uzağım.

fotolarla ilgili tecrubeli arkadaşların yorumlarını rica ederim.
bir de sorum var. donör bölgesinde ufak sivilceler oldu, patlatayim mi, kendi haline mi bırakayım?

Kerimm34

• Hero Member
bence masajı sert yap şokla gidecek olanlar gitsin,kabak çekirdeği ve yeşil çay dhtyi düşürmek için çok etkili devam et bunlara.
sivilceleride patlatma daha kötü olur kendi haline bırak gitsin.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bu arada dün gece yatmadan duş almış olmama rağmen, masaj yaptığımda parmaklarım ciddi yağlanıyor, özellikle orta ve arka bölgelerde. bugune özel değil hep böyle. hele ki saçımı yıkamamın üzerinden 15-20 saat geçmişse, ışık altında yağdan ıslak gibi görünüyor. bu normal mi?

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar yok mu yorum yapacak olan?

papito

• Sr. Member
Ekiminiz guzel ve sık duruyor. Ikinci bir ekim dusunurseniz sakaldan daha fazla aldirtirim. Sakal bolgesindeki izler bir haftada kayboluyor gercekten iyilesme sureci donor bolgeden cok daha farkli. Insallah umdugunuz sonucu alirsiniz, takipteyim. Gidisatiniz hakkinda fazla diyecek birsey yok 5/6 ay sonra belli eder.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba,
bugün 39. gün. ctesi günü hocayla görüştüm. saçlarıma çok nazik davrandığımı, dökülmesi gereken saçların bir kısmının hala kafamda durduğunu söyledi. biraz sert bir şekilde ovalayarak bir kısmını döktük. ondan sonra ben de sert bi şekilde yıkamaya ve masajlara başladım.
bugünkü görüntüsü hk yorumlarınızı alabilir miyim?
bir de kafa derim çok yağlanıyor. akşam duş alıyorum, sabah kalktığımda yağlı oluyor. bu konuda görüşlerinizi alabilir miyim?
günde 1 xpecia, prozinc plus şampuan, 1 avuç kabak çekirdeğine devam ediyorum.

papito

• Sr. Member
Prozincten olabilirmi acaba. Bende aldim prozinci ama ilk ekim sonrasi sebamed sampuani kullaniyordum bana iyi geldi. Benimde saclarim cok yaglaniyordu. Fiyat olarak Turkiyede ne kadar bilmiyorum ama ben burda 13euroya 1litre aldim 6 ay dayaniyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok nazik davranma artık şok dökülmen bitmiş görünüyor hayırlısı olsun
Global Moderator

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin hayirli olsun hocam.ayni gunlerde banada aynisini demisti dok saclari sert davran demisti sahin bey..dokulmeyen oldu bende de ve uzamadilar hiç dokulmesi daha iyi sanirim ekilenlerin

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
tşk ederim hintell, arada elime saçlar geliyor ama yoğun değil, umarım bitmiştir şok.
yağlanma ile ilgili görüşünü alabilir miyim?

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin hayirli olsun hocam.ayni gunlerde banada aynisini demisti dok saclari sert davran demisti sahin bey..dokulmeyen oldu bende de ve uzamadilar hiç dokulmesi daha iyi sanirim ekilenlerin
kaçıncı gündesin peki kardeşim? neden uzamıyor dökülmeyenler?

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Prozincten olabilirmi acaba. Bende aldim prozinci ama ilk ekim sonrasi sebamed sampuani kullaniyordum bana iyi geldi. Benimde saclarim cok yaglaniyordu. Fiyat olarak Turkiyede ne kadar bilmiyorum ama ben burda 13euroya 1litre aldim 6 ay dayaniyor.
kardeşim, benim prozinc kullanmamın sebebi saw palmetto içermesi, tabi yağlanma yapar mı bilmiyorum, her gün kullanıyorum

Blue

• Full Member
Ekiminiz hayırlı olsun. Bir şey soracağım

Fotoğrafda saçın önünde bulunan , saçtan 1 cm ileride olan nokta noktalar nedir acaba neden yapıldı onlar? Bir çok ekimde gördüm bu noktaları ama en sonunda sorayım dedim

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Bir şey soracağım

Fotoğrafda saçın önünde bulunan , saçtan 1 cm ileride olan nokta noktalar nedir acaba neden yapıldı onlar? Bir çok ekimde gördüm bu noktaları ama en sonunda sorayım dedim

merhaba hocam,
o izler, ekim öncesi yapılan iğnesiz anestezinin izleri.
iğnesiz anestesi, iğneli anestezinin öncesinde, onun acılarını hafifletmek için uygulanıyor ve açıkcası ben çok memnun kaldım, çok ciddi ağrılar hissetmedim

Facebook Twitter Instagram