Gönderen Konu: LIFE HAIR ANKARA-10.10.2019-3331SAÇ+662SAKAL TOPLAM 3993 GREFT YAŞ 33 NORWOOD 7  (Okunma sayısı 23230 defa)

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim görüntü güzel sıkıltılı süreç bitmiş,ben 15 günden sonra eskisi gibi yıkıyor elimi sürüyordum sadece havluyla sert kurulamadım.Uzun süre minoxidil kullandım ekimden sonra bıraktım,merak ediyorum acaba kafamdaki saçlar onun etkisiylemi duruyordu çıkışlar başlayınca nasıl olacak sende öylemişsin o yüzden ekimini takip edeceğim,hiç kısa saçla gezmedim hep saçımıda uzatırdım  evde uğraşır yapar gizlerdim şuan bile çoğu kişi ekime gerek yoktu diyor anlatamıyorum :) sende ben gibiymişsin saklamışsın,tek düşündüğüm saçsız nasıl geçecek 6 ay resmen evden çıkmıyorum :) seni nasıl etkiledi?

kardeşim slm,
bugün ilk kez işe geldim, saç ektirdiğimi görenler ne gerek vardı hiç olmamış dediler, tabi topiksiz halimi bilmiyorlar. önümüzdeki günlerde saçlar gidecek, hazır mıyım hayır, yapacak bişe var mı, hayır:(
şampuan ve takviyeler konusunu merak ediyorum. şimdilik xpecia, kabak çekirdeği(her gün 1 avuç) ve yeşil çay (her gün 1 kupa) alıyorum. her tavsiyeyi dikkate alırım

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tekrar merhaba,evet gidecek goruntu hos olmuyor o yuzden sosyal hayatim 0 umarim gun gectikce daha iyi olur,tavsiye konusunda ek destekleyicilerden fazla bir sey bekleme sureci bi tik hizlandirir umarim ekilen saclarin hepsi cikar👍

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Planlamayı çok beğendim
Sizi korkutmak istemem ama beklentilerinizi karşılar nitelikte bir Ekim
Bu saatten sonra o medikal tedavilerin hepsini bir köşeye atın
Olabiliyorsa finansterid  yeterli

çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz
sadece xpecia'ya devam edeceğim sanırım

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası görüntü fena durmuyor. Süreci yorumlamak için çok erken. Onun dışında Xpecia mutlaka kullanmanı öneririm. Masajlar için çok erken, en azından sert masajlar için en az 22-23. günün bitmesini bekle. Gün içerisinde de ara ara saçlarını ıslatmanı öneririm. Şimdilik bu kadar, şok dökülme sonrası da foto atarsın. :)

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası görüntü fena durmuyor. Süreci yorumlamak için çok erken. Onun dışında Xpecia mutlaka kullanmanı öneririm. Masajlar için çok erken, en azından sert masajlar için en az 22-23. günün bitmesini bekle. Gün içerisinde de ara ara saçlarını ıslatmanı öneririm. Şimdilik bu kadar, şok dökülme sonrası da foto atarsın. :)
tşk ederim değerli görüşlerin için sonnyto :),
şimdilik sadece saçımı yıkarken çok hafif dairesel hareketler yaparak şampuanı yediriyorum.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
herkese merhaba,
bir soru sormak istiyorum tecrubeli arkadaşlara
finasterid kullanıp kullanmama arasında kararsızım. benim gibi saç açıklığı fazla olanlarda, özellikle şakak, kulak üstü bölgelerimin de seyrek olduğu düşünüldüğünde, bu ürünü kullanmam sizce mantıklı mı?
ekim ve donör dışında kalan yerdeki saçlara da faydası olur mu, kalınlaştırır mı?
ne kadar süre kullanmamı tavsiye edersiniz(yan etki görmezsem tabi)

ahmetrts

• Hero Member
herkese merhaba,
bir soru sormak istiyorum tecrubeli arkadaşlara
finasterid kullanıp kullanmama arasında kararsızım. benim gibi saç açıklığı fazla olanlarda, özellikle şakak, kulak üstü bölgelerimin de seyrek olduğu düşünüldüğünde, bu ürünü kullanmam sizce mantıklı mı?
ekim ve donör dışında kalan yerdeki saçlara da faydası olur mu, kalınlaştırır mı?
ne kadar süre kullanmamı tavsiye edersiniz(yan etki görmezsem tabi)
Dostum ben tecrübeli değilim ama doğal gıdaları iyice araştırıp kullanman daha mantıklı sanırım bende bu foruma girince başta düşündüm ama bi video varfı forumda onu izleyince vaz geçtim bi saç için kendini hadım etmeye değermi belki yan etki olmuycak bilemem ama riskleri düşününce kellik daha bi mantıklı

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sac dokulmesini durdurmasi icin FDA'nin onayladigi iki ilactan birisi,kesinlikle olumlu etkisini gorursun fakat DHT baskiladigi icin yan etki gorebilirsin yada psikolojik plasebo etkisiyle yan etki gordugunu dusunursun.Karar tamamiyle senin beklentinle alakali goze alip almamayla alakali tercih senin.Dogal yollarla Dht baskilamak imkansiza yakin.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
norwood 1 veya 2 seviyesinde olsam denerdim
ama zaten 7 seviyesindeyim, faydası olur mu bilemedim

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim yanlış anlama ama toppikle efsane görüntü alıyormuşsun baya pro olmuşsun bu konuda yerinde olsam asla takmam zaten kel veya seyrek saçlı olmuyorsun toppik kullanmayı bildiğin sürece yine söylüyorum hayran kaldım toppikli fotoğrafına baya başarılısın :)

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakın toppiğe tekrar bulaşma hocam 3-5 ay 5 numara takıl.ben de yıllardır kapatmaya saatlerimi verdim saç ektirdim 2.aydayım ama en mutlu oldugum şey toppiksiz yaşamaya alıştım. Hayırlı olsun güzel saçlar seni bekler, azcık sabır :)

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sakın toppiğe tekrar bulaşma hocam 3-5 ay 5 numara takıl.ben de yıllardır kapatmaya saatlerimi verdim saç ektirdim 2.aydayım ama en mutlu oldugum şey toppiksiz yaşamaya alıştım. Hayırlı olsun güzel saçlar seni bekler, azcık sabır :)

eyv dostum tşk ederim, ben de topige bulaşmak istemiyorum ama tepe bölgem çok açık orada devam edeceğim gibi maalesef.
senin süreci takip ediyorum, inşallah güzel sonuçlar alırız, 

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
20. günden herkese merhaba,
2 tane foto koyacağım, ışığın açısında sıkıntı var ise söyleyin tekrar çekeyim:)
henüz şok dökülme başlamadı. duş alırken ufak tefek elime geliyor, cok yumuşak bi şekilde ovalıyorum belki de ondan dökülmüyor bilmiyorum.
hala kaşıntı var kafamda, dayanılmaz değil ama.
günde 2 tane xpecia kullanmaya devam ediyorum,
görüş ve tavsiyelerinizi rica ederim.

ahmetrts

• Hero Member
görüntü halen iyi şok bendede baslamadı 18. gundeyım toplasan 20 30 tel gitmiştir.benım anlamadıgım bazı saclar uzuyor gıbı bazıları ufacık tefecık kaldı öyle bakalım nasıl olcak bırde şahin bey ın ekımlerı sac tellerı cok dısarıda acaba yeterınce dıbe ekmıyormu

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
görüntü halen iyi şok bendede baslamadı 18. gundeyım toplasan 20 30 tel gitmiştir.benım anlamadıgım bazı saclar uzuyor gıbı bazıları ufacık tefecık kaldı öyle bakalım nasıl olcak bırde şahin bey ın ekımlerı sac tellerı cok dısarıda acaba yeterınce dıbe ekmıyormu

dostum slm,
benim de saçlar uzuyor, uzamadığını düşündüklerim benim de var sendeki gibi.
çok dışarda diye birşey olamaz bence, gereğini yapıyorlar diye düşünüyorum :)
sen de foto eklesene, ne durumdasın

Facebook Twitter Instagram