Gönderen Konu: LIFE HAIR ANKARA-10.10.2019-3331SAÇ+662SAKAL TOPLAM 3993 GREFT YAŞ 33 NORWOOD 7  (Okunma sayısı 22833 defa)

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bu arada bir sorum olacak tecrubeli arkadaşlara. saç ekim bölgemde kaşıntılar var, bugün 7. gündeyim ve hep kaşınıyordu zaten.
ancak benim anlamadığım, vertex bölgemde(ki hiç saç yok orada) acayip bi yağlanma var. normalde bu kadar yağlı mıydı bilmiyorum malum topik kullandığım için. dht'nin yağlandırdığını ve bu yüzden ayna gibi parlattığını biliyorum ki şu an bende de o iğrenç görüntü var. yapabileceğim birşey var mı bu konuda? şampuan olarak merkezin verdiği şampuanı kullanıyorum şu an. normalde bioxin forte kullanıyordum. görüşlerinizi rica ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
operasyon esnasında kafana enjekte edilen sıvılar 15/18 güne kadar vucut dışarı attığından kafada yağlanma yapabilir  kafanın her yerinden gözenekler atar bu sıvıları yakında normale döner.
Global Moderator

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
10. gün sonunda kabukları döktük çok şükür.
ekim yerinde ciddi kaşıntılar vardı, onlardan kurtulmuş oldum.
donörde sızılar devam ediyor.
ilk görüntüm çok hoşuma gitti, keşke şok dökülme diye bir sureç olmasa bu şekilde uzayıp gitse. İnşallah sonu güzel olur.
tecrubeli arkadaşların görüşlerini çok merak ediyorum. değerlendirme yaparken eski fotolarımı referans almanızı rica ederim.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
fotolar devam

oz1805

• Full Member
Hayırlı olsun kardeşim görüntü sıklık gayet yerinde..biraz tadını çıkar sonra şok.. sonra da sabırla bekleme ve hayırlı çıkış dilerim

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim görüntü sıklık gayet yerinde..biraz tadını çıkar sonra şok.. sonra da sabırla bekleme ve hayırlı çıkış dilerim
tşk ederim iyi dileklerin için kardeşim

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
lütfen yorumlarınızı esirgemeyin, tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
hayırlı olsun, güzel bir ekim olmuş, sonucu da güzel olacaktır.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

ahmetrts

• Hero Member
Görüntü iyi ekilenler cıkarsa ıkıncı bi varex vs ekime gerek bile kalmaya bilir tabi tepeyi kafaya takmıyosanız

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
herkese merhaba,
ekimin 10. günü hafif hafif kaşırken elime fotolarda göreceğiniz şekilde saçlar geldi. bi tanesi l şeklinde, diğer ikisinde kök var gibi, gece uyuyamadım can sıkıntısından.
bunlar kayıp mı sizce? şok dökülme için erken değil mi?

ahmetrts

• Hero Member
Dostum kaşımak derken zorlama tırnak vurma bence bi iki taneden birşey olmaz ama masaj vs yaparken tırnak vurmamaya dıkkat et

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç derisine ya da kabuğa yapışmış saç teli sorun yok.
Global Moderator

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç derisine ya da kabuğa yapışmış saç teli sorun yok.
tşk ederim hintell,
kabuk dökümü sonrası görünümle ilgili görüşlerini alabilir miyim?
bir de ekim bölgesinde masaj yapmaya ne zaman başlamalı?
şimdilik sadece günde 1 kez şampuanla yıkarken 1-2 dk saat yönünde ovalıyorum,
görüşlerini alabilir miyim?

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim görüntü güzel sıkıltılı süreç bitmiş,ben 15 günden sonra eskisi gibi yıkıyor elimi sürüyordum sadece havluyla sert kurulamadım.Uzun süre minoxidil kullandım ekimden sonra bıraktım,merak ediyorum acaba kafamdaki saçlar onun etkisiylemi duruyordu çıkışlar başlayınca nasıl olacak sende öylemişsin o yüzden ekimini takip edeceğim,hiç kısa saçla gezmedim hep saçımıda uzatırdım  evde uğraşır yapar gizlerdim şuan bile çoğu kişi ekime gerek yoktu diyor anlatamıyorum :) sende ben gibiymişsin saklamışsın,tek düşündüğüm saçsız nasıl geçecek 6 ay resmen evden çıkmıyorum :) seni nasıl etkiledi?

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Planlamayı çok beğendim
Sizi korkutmak istemem ama beklentilerinizi karşılar nitelikte bir Ekim
Bu saatten sonra o medikal tedavilerin hepsini bir köşeye atın
Olabiliyorsa finansterid  yeterli

Facebook Twitter Instagram