Gönderen Konu: LIFE HAIR ANKARA-10.10.2019-3331SAÇ+662SAKAL TOPLAM 3993 GREFT YAŞ 33 NORWOOD 7  (Okunma sayısı 22837 defa)

ahmetrts

• Hero Member
Onlar ekim yada saç alımı değil onlar aneztezi izi tam ismi aklıma gelmedi de acı hissetmemek için başta zımbalar gibi birşey uyguluyolar o onun izi

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun,umarim istediginiz sonucu alirsiniz toppikle olan resminizi paylasmaniz mumkun mu?

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz ön bölgedeki Ekim ve donordeki alım neden bu sekilde yapıldı bitişik degilde yaklaşık 1 cm aralıklı olan yerden bahsediyorum sadece merak ettiğimden soruyorum

tşk ederim, tam olarak soruyu anlayamadım, en önde bulunan noktalar anestezi izleri, oradan mı bahsediyorsunuz?

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun,umarim istediginiz sonucu alirsiniz toppikle olan resminizi paylasmaniz mumkun mu?

kullana kullana gayet başarılı hale gelmiştim, ama fark edenler de oluyordu tabi

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tşk ederim, tam olarak soruyu anlayamadım, en önde bulunan noktalar anestezi izleri, oradan mı bahsediyorsunuz?
evet sıralı olan izlerden bahsediyorum ilk defa dikkatimi cekti anestezi ignesi bu kadar iz yapıyomuymus bende ektirmiştim de bende olmadı o izler

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kullana kullana gayet başarılı hale gelmiştim, ama fark edenler de oluyordu tabi

Baskan sen kel degilmissin :)

unverm

• Hero Member
Toppik reklamında bile oynabilirmişsin. Süper  :)

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Toppik reklamında bile oynabilirmişsin. Süper  :)
yıllardır kullana kullana çok iyi hale geldim tabi, ama usandım artık bunla uğraşmaktan

unverm

• Hero Member
yıllardır kullana kullana çok iyi hale geldim tabi, ama usandım artık bunla uğraşmaktan
Sac ekim parası harcamışsındir heralde baya pahalı ben de kullanıyorum bazen

Kel123

• Hero Member
Bu açıklık bence nw 7 nin ötesinde. Neyse toppikte o kadar uzmansınki sacların yarısı çıksa kendini ormana çevirebilirsin

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam bu saç norwood 9

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam bu saç norwood 9

walla ben 7 ye kadar var diye biliyordum, max 9 ise 9, 10 ise 10'dur benim kafam maalesef :'(

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sac ekim parası harcamışsındir heralde baya pahalı ben de kullanıyorum bazen
daha fazla bile olabilir hocam

Facebook Twitter Instagram