Gönderen Konu: LIFE HAIR ANKARA-10.10.2019-3331SAÇ+662SAKAL TOPLAM 3993 GREFT YAŞ 33 NORWOOD 7  (Okunma sayısı 22723 defa)

Dr.hair

• Hero Member
Bence acikliga gore 6 aylik sureciniz normal. Asiri bir beklentiye girmemek lazim. Cikislar devam ediyor ve saclarin daha hacimlenmesi lazim.
    Açıklığınıza ve saç yapınıza göre ekiminiz çok normal . Yandaki açıklığınız bile kapanmış nerdeyse

Leonidas

• Hero Member
bence de gayet noırmal ilerliyor hocam , mucıze beklememek gerek kaldı ki ekılen alan bellı , ben sizin yerınız de olsam sınırları zorlar tepeyı de az da olsun tüylendırmek ıcın ıkıncı ekımı yaptırırım 1 sene sonunda.

Bysempatik

• Full Member
Kardeşim hali hazırda hem açıklığın fazla hemde saçların cansız. Beraberinde takviye kullanıyor muydun? Ekim öncesi ekim sonrası, spor yapıyor musun? Ceviz kabak çekirdeği gibi doğal takviyeler kullanıyor musun? Demek istediğim saçlar cansız olsa da bu gibi işlemler saçına hacim kazandırabilir. Bu açıklığa oranla da sürecin biraz geriden geliyor. Umarım daha da iyi olur. Bir de ekim merkeziyle konuş ek tedbir alabilmen için tavsiyeleri olabilir.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2-3 ay sonra saçlar tam kıvamına oturur. mümkünse 2-3 ay kestirmeyin saçınızı uzatın. ondan sonra tekrar yorum yaparız.
2. ekim düşünüyor musunuz. Düşünüyorsanız nereye ?

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
herkese merhaba,
cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
tüm cevapları tek seferde vereyim diyorum. ekim öncesinde takviye kullanmadım ama sonrasında 5 ay xpecia kullandım. yanında çinko için çerez kuruyemiş düzenli olarak yedim.
saç açıklığım çok fazla, saç telleri cansız, çok beklentiye girmemeya çalışıyorum ama insanlık hali hayaller kuruluyor, rüyalar görülüyor tabi.
1 yılın sonunda, belki de ekimden 1,5 yıl sonra tekrar bi ekim düşünüyorum saç-sakal allah ne verdiyse.
ekim yeri ile ilgili karar vermek için erken ama şahin hocadan memnundum, şu an olan olumsuzluğun hocayla alakalı olmadığını düşünüyorum , tavsiyelerinize açığım.
saçımın yanlarını makineyle kesiyorum, ekim bölgesinde ise kendi başına değişik uzayan kılları makasla düzeltiyorum, tam hacim aldığında biraz daha uzun tutmayı planlıyorum.
sevgiler
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2020, 05:05:09 Gönderen: Hintell »

Bysempatik

• Full Member
Kardeşim umudumuz hayallerinin gerçekleşmesi yönünde. Bu sürecin daha olumlu geçmesi için şampuanına, günlük çinko ihtiyacını karşılamaya devam etmen önemli. Birde yapabilirsen sana tavsiyem başlangıç seviyesi de olsa bir spor programına başlaman. İmkanın ve zamanın hangisine müsaitse gerek evde gerek salonda.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim umudumuz hayallerinin gerçekleşmesi yönünde. Bu sürecin daha olumlu geçmesi için şampuanına, günlük çinko ihtiyacını karşılamaya devam etmen önemli. Birde yapabilirsen sana tavsiyem başlangıç seviyesi de olsa bir spor programına başlaman. İmkanın ve zamanın hangisine müsaitse gerek evde gerek salonda.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim, sporu ekim öncesi yapıyordum, tekrar başladım,
yediklerime de daha da dikkat edeceğim, çok teşekkür ederim ilgine

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Varmi gelisme🙂

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Varmi gelisme🙂

uzun olan saçların bazılarını kestim tek tek. incelediğim zaman saç tellerinin çoğunun diplerinin uçlarından daha kalın olduğunu gördüm.
sanırım zamanda hacim artışıyla alakalı biraz daha gelişme olacak gibi kardeşim, inşallah yani:)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
var mı yeni foto yeni planlar

Alonsocan

• Yeni üye
  • *
Son durum nedir?

Illusion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir yenilik varmı?
  • Ekim Tarihi: 04.11.2021 (2.Ekim)
  • Ekim Merkezi ismi Serdar Gökrem
  • Greft Miktarı 3.000 civarinda (?)
  • Yaşınız 47

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar herkese merhaba,
çok uzun zamandır siteye giremiyordum, bir de şifremi unuttum mail ile ilgili sıkıntılar fln yaşadım, süreçte 10 ayı tamamladım, zaten gelişim artık tamamen durdu diyebilirim.
ama bu hali ile bile beni memnun etti açıkcası. kafamda hiç saç yoktu, şimdi en azından ön bölgemde saç var, seneye de orta bölgeye 2. ekimi düşünüyorum pandemi denen zıkkım biterse.
fotoları en kısa zamanda ekleyeceğim. görüşlerinizi çok merak ediyorum, geciktiğim için de şimdiden özür dilerim

Hüseyin123

• Full Member
Fotoyu bekliyoruzzz

Facebook Twitter Instagram