Gönderen Konu: LIFE HAIR ANKARA-10.10.2019-3331SAÇ+662SAKAL TOPLAM 3993 GREFT YAŞ 33 NORWOOD 7  (Okunma sayısı 22722 defa)

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Normal ışıkta karşıdan cekilen  fotografa bakinca guzel gozukuyor. Acik alan cok buyuk ve donor alan çok kısıtlı. Bu sartlarda degerlendirince iyi bir ekim. Daha da guzel olacak belli.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok mucize bekleme, ekim fotoğraflarına bakarsan sana ekim yapılan yer çizgi. Ön çizgi ve yan taraftaki çukurluklar. üst bölgeye yoğun bir ekim yapılmamış, çıkarsa 2.seansta oraya yoğunlaşırsın.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecimiz geriden geliyordur umarım seninde bnm gibi saçlar cansız bi garip sanki bnm saçım değil gibi bakalım 180. Güne kadar umudum devam ondads böyle olursa sıkıntı büyük
umarım kardeşim, aynen saçlar cansız maalesef

Normal ışıkta karşıdan cekilen  fotografa bakinca guzel gozukuyor. Acik alan cok buyuk ve donor alan çok kısıtlı. Bu sartlarda degerlendirince iyi bir ekim. Daha da guzel olacak belli.
inşallah hocam tşk ederim iyi dilekleriniz için

çok mucize bekleme, ekim fotoğraflarına bakarsan sana ekim yapılan yer çizgi. Ön çizgi ve yan taraftaki çukurluklar. üst bölgeye yoğun bir ekim yapılmamış, çıkarsa 2.seansta oraya yoğunlaşırsın.
hocam mucize beklemiyorum tabi ama çizgi ve yanlar dışında ön bölümde de ekim sık gibiydi. ama şimdilik sadece çizgi oluştu, eski halime göre tabiki iyi ama tarayacak kadar saçım olur sanıyordum açıkcası

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekimi biraz desteklesen iyi edersin
Global Moderator

Bysempatik

• Full Member
Kardeşim 180. güne kadar toparlar umarım. Takviye olarak ne kullanıyorsun. Şampuanın ne durumda? Günlük beslenmen ne durumda Hintellin dediği gibi biraz desteklemen gerekiyor.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimi biraz desteklesen iyi edersin

nasıl destekler hintell hocam?

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim 180. güne kadar toparlar umarım. Takviye olarak ne kullanıyorsun. Şampuanın ne durumda? Günlük beslenmen ne durumda Hintellin dediği gibi biraz desteklemen gerekiyor.

hocam takviye olarak xpecia kullanıyorum. ilk 1 ay günde 2 tane kullandım sonrasında günde 1 tane.
şampuan prozinc plus kullandım, saçlarım çok yağlı, memnun kalmadım. bioxin kullandım, memnun değilim. bu hafta yurtdışına çıkacağım bulabilirsem revita bakacağım, bulamazsam alpecin kullanayim diyorum. şampuan konusu hala sıkıntı bende

papito

• Sr. Member
Hocam sampuani fazla sıkıntı yapmadan parabensiz ve alkalisiz bir tane seçebilirsin. Ben yillardir ya sebamed ya da bebe sampuani kullaniyorum bence pahali sampuanlara parani harcama.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba,
180. gün fotolarını paylaşmak istedim. uzun zamandır paylaşım yapmıyordum.
sürecimi takip eden arkadaşlarımın görüşlerini rica ederim.
5 ay boyunca kullandığım xpecia'yı 1 ay önce bıraktım. zaten hoca bu şekilde söylemişti.
geçen ay viyana'ya gitmiştim, 5.90 Euro'ya alpecin şampuan aldım. gelir seviyesi-alım gücü konularından bahsetmiyorum bile ama fiyat buradakinin yarısından az maalesef. coğrafya kaderdir.
şampuanın kokusu çok güzel verdiği his de öyle ama kafamdaki aşırı yağlanmaya bu da çare olmadı. kafayı yemek üzereyim.
tüm arkadaşlarıma slmlar sevgiler

tek seferde fotoları ekleyemedim, parça parça ekleyeceğim

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
devam

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
devam

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maalesef olmamış, şu saatten sonra da olması zor. Genetik olarak nadiren asla saç durmayacak bir yapıya sahipsiniz gibi görünüyor. Çünkü nerdeyse donör bile dökülmüş, yan taraflar bile seyrelmiş. Bu yüzden ekimciyi hatalı görmüyorum ben.

Kenan Komutan

• Yeni üye
  • *
Ekiminiz en başından çok riskliymiş alan geniş donör yetersiz 6 ay daha %20-30 luk  artış ve kararma görülebilir bu açıdan bakıldğında süreç fena değil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreciniz devam ediyor ama bu alana zaten 1 ekim ile istenilen sonuç alınmaz bence şu hali normal olmamış demek doğru değil daha iyi olacaktır süreç sonu ve bir sıklaştırma daha güzel bir hale gelir. 12 ay sonunda çok daha iyi olur umarım ince saçlarda kalınlaşır hayırlısı olsun.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram