Gönderen Konu: LIFE HAIR ANKARA-10.10.2019-3331SAÇ+662SAKAL TOPLAM 3993 GREFT YAŞ 33 NORWOOD 7  (Okunma sayısı 22724 defa)

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba,
Yıllardır yaptığım araştırmalar sonucu Şahin hoca ile görüşüp 10.10.19 tarihinde saç ekimimi yaptırdım. Bu süreçte değerli görüşleri ile bana yol gösteren sevgili Hintell'e tşk ederek konuyu açmak istiyorum.
Şahin hocayı tabiki forumdan gördüm. Forum demişken, bu kadar faydalı, seviyeli, kaliteli insanların olduğu, herkesin birbirinin süreci hk iyi dileklerde bulunduğu bir ortamı bize sunan, kuran, yöneten, süreçlerini paylaşıp bizleri aydınlatan herkese minnettarım. Ben de vefa borcumu, sürecimin tamamını buraya taşıyarak ödemek istiyorum.
Aslında hikayem çok uzun. Ancak sizi çok sıkmak da istemem kısaca değinmeye çalışayım.
19-20 yaşlarında başlayan saç dökülmem, ne yaptıysam 23-24 yaşına kadar kafamdaki saçların %80'ini aldı benden. Çok takıntılı olduğum için o zamandan bugüne kadar haftanın 7 günü topik kullandım. Topik ile birlikte 7 yıldır minoxil sprey ve bioxin şampuan kullanıyorum. Bi faydasını gördün mü derseniz, kafamda 3-5 tel saç kaldı, belki de bu sayede kalmıştır, belki de topik yüzünden bu kadar açıklığım vardır, inanın bilmiyorum.
Operasyon anestezi öncesi basınçlı anestezi denen işlemle başladı. Bu birnevi anestezinin acısını azaltmak için yapılan ön anestezi uygulaması. Acı eşiği çok düşük olan ben bile cidden rahat bir süreç geçirdim. Hiç acımadı dersem yalan olur ancak gayet katlanılabilir bir süreçti. Donör bölgemin yetersiz olmasından dolayı Şahin hocam beni kırmayarak sakaldan da alım yaptı. Toplam rakamı 4000 civarına çektik. vertex bölgem tamamen açık olmasına rağmen cepheden iyi bir görüntü elde edeceğimi hayal ediyorum, bu bile beni mutlu ediyor.
Ekip çok kibar, çok anlayışlı, işine dikkat eden ve hastasını önemseyen bir yapıya sahip. Saçım hk yorum yapmak için çok erken ama ekibin gerçekten iyi insanlardan oluştuğunu söylemek için yeterli zaman geçtiğini düşünüyorum. Bu satırları okuyorlarsa kendilerine tşk ediyorum.
Sürecim ve şu anki durumumla ilgili deneyimli arkadaşlardan, aynı yerde ekim yaptırdığım sevgili kardeşlerim ve ağabeylerimden ve tabiki sevgili Hintel'den
 görüşlerini rica ediyorum:)

Şimdilik donör bölgemde şişlik ve batma, ekim yerinde de kaşıntı var. ilaç olarak aspirin, majezik, Xpecia ve antibiyotik ile başladım. donör bölgeye de dextrocin pomat kullanıyorum

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ekim sonrası fotolarla devam

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
şimdilik fotolar bunlar.
görüşlerinizi rica ederim

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açık alan çok geniş ama gayet güzel planlanmış ve ön çizgi güzel. Sakaldan alım ise doğru isabet, sakal iyi kapatıcılık sağlayacaktır. Ekiminiz hayırlı olsun.

keanux

• Sr. Member
ekiminiz hayırlı olsun. güzel ve temiz olmuş umarım sizi mutlu eder...

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşım hayırlı olsun...Beklentiniz kadardır mutluluğunuz...arkadaki açıklık kapanır gibi değil ileride...Ekim olmadığını biliyorum...diyelim ki ektirdiginiz yerler çıktı...ve beğendiniz ...bu arkadaki açıklık sizi mutsuz etmezse sıkıntı yok...takıntılı yım dediniz...yok arka tarafı kafaya takarsaniz mutsuz olursunuz...beklentiniz kadardir mutluluğunuz...

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yorumlar için teşekkür ederim,
tepe bölgemin kapanmayacağını biliyorum, zaten eger donörüm toparlarsa ve 2. ekimi yapacak duruma gelirsem bile orta bölgede sıklaştırma yaptırırım.
hayatıma takıntılı bi şekilde ve sadece tepe bölgesine topik kullanarak devam edeceğim sanırım, topik yerine iyi bir similasyon da düşünebilirim. önceliğim bu ekimin verimli şekilde sonuçlanması yönünde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun açık alana göre planlama ve ön çizgi sıklık güzel

umarım sonucu sizi mutlu ve tatmin eder geçmiş olsun
Global Moderator

ahmetrts

• Hero Member
Hayırlı olsun konuyu açmışsın takipte olacqgım inşAllah güzel sonuçlanır hayırlı olsun

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhabalar saç ekiminiz hayırlı olsun.
saç ekimi kaç saat sürdü?
normalde şahin bey ilk ekimde sakaldan ekim yapmıyordu, sakaldan ekim yapması kapatıcılık bakımında iyi olmuş.
ikinci fotoğraftaki 80 70  belirtilen alan, ekilecek alanın genişliğini mi yoksa ekilecek kök ortalaması mı?
ekimden önce herhangi bir ürün kullandınız mı?
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2019, 20:52:07 Gönderen: Aahmett_1907 »

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun açık alana göre planlama ve ön çizgi sıklık güzel

umarım sonucu sizi mutlu ve tatmin eder geçmiş olsun

tşk ederim sevgili Hintell, ilerleyen zamanlarda da görüşlerini almayı dilerim

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun konuyu açmışsın takipte olacqgım inşAllah güzel sonuçlanır hayırlı olsun

aynen kardeşim, açtım konuyu, görüşlerin için teşekkür ederim, takipte olalım birbirimizi

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhabalar saç ekiminiz hayırlı olsun.
saç ekimi kaç saat sürdü?
normalde şahin bey ilk ekimde sakaldan ekim yapmıyordu, sakaldan ekim yapması kapatıcılık bakımında iyi olmuş.
ikinci fotoğraftaki 80 70  belirtilen alan, ekilecek alanın genişliğini mi yoksa ekilecek kök ortalaması mı?
ekimden önce herhangi bir ürün kullandınız mı?

merhaba kardeşim tşk ederim,
ekim 7,5 saat sürdü,
şahin hoca normalde ilk ekimde sakaldan almıyor, doğru biliyorsun. donörüm yeterli olmadığı için böyle bir karar aldık, sağolsun destekledi
o fotodaki alanı ben belirlemiştim, tahmini olarak cm2 olarak belirledim, hocaya göstermek için.
ekimden önce herhangi bir ürün kullanmadım

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz ön bölgedeki Ekim ve donordeki alım neden bu sekilde yapıldı bitişik degilde yaklaşık 1 cm aralıklı olan yerden bahsediyorum sadece merak ettiğimden soruyorum

freier

• Full Member
Bu açıklığa planlamayı çok başarılı buldum. Sonuç da insallah çok güzel olur.

Facebook Twitter Instagram