Selamlar arkadaşlar herkese , birkaç aydır forumda dikkatlice takip halindeyim yeni üye olmama rağmen , gerçekten emeği geçenlere teşekkür ederim böyle bir forum ve bilgileri bize sundukları için.
yaşım 26 arkadaşlar , avrupada yaşıyorum malesef saçlar baya seyreldi artık . daha önce hiçbir doktora gitmedim veya herhangi bir ilaç kullanmadım dökülme için . babada kel olunca genetik dökülme diye tahmin ediyorum .
Araştırmalardanda gördüğüm kadarıyla bu işin "erbabı " Koray hoca ama ne kadar avrupada kalıyo olsamda fiyatları çok yüksek geliyo bana .
Hair of İstanbul
Sibel Hoca
Serkan Aydın
Aklımdaki yerler bunlar arkadaşlar ama burda çok tecrübeli arkadaşlar var onlarında yorumu ve tavsiyelerini bekliyorum .
Açıkçası Hair Of İstanbulun instagram sayfasındaki ekimleri fena değil ama bu forumda nedense hiç denk gelmedim.
Sibel hoca yine beğendiğim ekimleri var ama bilmiyorum banamı öyle geliyo ekim olduğu belli çoğu hastasında .
Ayrıca Medeks Hair Center instagramdaki resimler gibiyse gerçektende ekimler , yani ters ışık olayı falan yoksa orasıda fena gözükmüyor .
Dediğim gibi arkadaşlar tavsiyeleriniz önemli benim için , değerli yorumlarınızı bekliyorum , selamlar