Saç Ekimi Sonuçları
Zor dimi beklemek en sıkıntılı süreç 3.5 6 ay arası en çok sakin ve stressiz olmanız gereken zamanlar
Neredeyse üç ay oldu ama resimdeki gibi saclar kökleriyle geliyor bnm farkettıgım blki 30 a yakın bu şekil tutmayan saç var
Bu deriye yapışmış saç telı sadece bunun kökü sağlıklı deri altında.Öyle bazen oluyor deriye sağlam yapışan zamanla deri atar.
Bunlar tutmayan olarak mı kabul ediliyor, o kadar zaman geçti eğer kök ekilmişse bunun dökülmesi sorun olmaması laızm sonuçta yeni saç çıkması lazım ama bu kökse nasıl şimdiye kadar kafada kaldı, fotoğraflarla hepsini en azından nerkoz için revizyona gidersen bunlarında belirtirsin yüksel greft çalışılmış yani atıyorum bende demişler 4500 greft bunun yüzde 70 tutsa bile bence tatmin eder olması lazım.
Şoktan bir süre kurtulmuş deriye yapışım kalmış saçlar ondan şok zamanı ve sonrası hassas davranmayın saçı sert yıkayın diyorlar.
30. gün kafayı keseyle yıkamıştım daha napayım:)
Ekim hayirli ugurlu olsun kardesm konunu yeni gordum temiz ekim olmus sabir sureci bitmis cikislar basliycak insallah az fire ile atlatirsin takipdeyim