Saç Ekimi Sonuçları
Temiz ve sık görünüyor dostum umarım beklentinin üstü çıkar, moralini bozma tatmin eder seni hemen karamsarlığa bağlama, nekroz kısmında böyle uzaktan bakınca çok belirgin değil, kabuk için tecrübem yok malesef tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur sağlıklı saçlara dostum.
Nekroz gibi ama toparlar asiri bir durum yok gibi gorunuyor sizdede teget gecmis
hayırlı olsun hocam
teşekkür ederim inşAllah saçlarımız çıkar:)bugün 20. gün halen şok diyebileceğimiz bir dökülme olmuyor bende sadece yıkayınca 3 5 tel gelıyor yastıkta saç yok elle sürttürünce dökülen saç yok acaba iyi birşeymı kotu bırseymı cozemedım arkadaslar
Benimde 15. Gün dökülmeler mi kırılmalar mı diyeyim fazlasıyla oluyor l ve ( şekilde
Ahmetcim kalan kabukları zorlama zamanla çıkar ekim alanı sağlıklı zaten hayırlısı olsun
Çok farketmez ama şokun senin tam zamanında başlayak 18 gibi hafif hiisediceksin
Tamam işte srnin şok başlamış bnde şok mok yok😁
Bu ne kardeşim kıskandım benden önce ektin saçı benim daha önce dökülüyor fakat şöyle bir mantıkta olabilir ben 9. Günde kabukları temizledim hızlı iyileşti iyileşme durumuna göre ve kabuk temizleme durumuna göre şokun erken ve geç başlaması olabilir tahmini, umarım senin hiç dökülmez dostum keçe gibi kalır kafanda
Bnde 9. Gün döktüm:) şuraya bak dökülmüyö diye korkuyoz, acaba sorunmu var diye inş ektiren herkesin çıkar ektirmeden önce bukadar takıntılı drğildim aşırı takıntılı oldum