Saç Ekimi Sonuçları
İnş dostum hayırlısı neyse o olsun benim anlamadıgım saclar aşırı kalın kendi saclarım yanında tüğ gibi kaldı umarım bu kalınlığı korur
Geçmiş olsun kardeşim nazara gelmişsin vallahi. Neyse yapacak birşey yok büyük değil en azından çıkışları etkilemez gibi geldi bana
Arkadaslar, bu Nekroz olayi neden oluyor? Ekimde hijiyen sorunumu var? Sanki Sahin hocanin baska ekimlerindede gördüm bu sorunu, yanlis hatirlamiyorsam.
Saç telleri kırılabilir kökü durduğu sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kabuklarını da rahat bırak kendileri ya düşer ya kaybolur saçın da çok iyi görünüyor 😂
Kabuk kabuk değilki deriye kenetlenmiş üç saat lık yumuşatma işlemine dayandılar banyoda ben yoruldum sampuan bitti bunlar duruyo😀
Karışma akışına bırak.. bak saçların ne güzel olmuş daha ne istiyon 2-3 kabuk için değer mi 😂
Kabul dökme işi çok mu zor dostum
12.gün anlım çok açık geliyor gozume ondeki sıklık yuzde 90 cıkmazsa bu beni tatmin etmiycek gibi duruyor birde bazı yerlerde kabuklardan kurtulamıyorum kabugu yumuşatmak için vs bi öneriniz varmı fito krem sürüyorum birde kabuga yararı olurmu acaba ve yandakı saclara deyiyor hava almasını yada dokulmesine sebep olur mu acaba