Saç Ekimi Sonuçları
Ekim hakkında yorum yapayım. Öncelikle iyi bir uyku almanız şart ben yol yorgunu geldim beni çok etkiledi. Ekim başında heyecandan sanırım tansiyonum düştü şahin bey saolsun dengelemek için anesteziyi parça parça yaptı işlem hızlı oldu ama ben uykusuz luk be bel ağrısından bi türlü zaman geçmedi gibi oldum ekim sırasında uyumaya çalıştum uyuyamadım ekim sonrası ilk gün sıfır sıkıntıyla geçti uyku yada agrı sorunum yok su an gayet iyiyim
hocam merhaba,dün ilk yıkama için gelmiştim, hatta siz moladaydınız. umarım nekroz ya da başka bir sıkıntı yoktur. ben de konu açacağım 1-2 gün içinde, sizin süreci de takip edeceğim.geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim.. inşallah dilediğin saçlara kavuşursun.. nekroz değil bence çünkü bende aynı bölgede çok benzer bir durum vardı. Aklına kötü şeyler getirme. 10-12 gün sonra kabukların temizlenince tertmriz bir görüntü olur.. ekimin kanamalı mı oldu. Benim ekim de kanama olmuştu o nedenle kurumuş kan görüntüsü fazlaydı
Bence nekroz o bölgeler. Ama umarım değildir. Ekim öncesi tepeden ve ensenin fotolarını paylaşırsan seviniriz.Zor bir açıklık. GüZel sonuç aldığın taktirde fark yaracak bir açıklık. 5. Günün sonunda net birsey söylenebilir kan Pıhtısımı yoksa nekroz mu olduğu hakkında