Arkadaşlar merhaba. Daha önce İstanbul'da mega haire saç ekimi yaptırmıştım ve sonuçlarımi bu forumda paylaşmıştım. Ekim yaptırdığım bu yerden ücret iademi istedim ve uzun bir süreçten sonra ekim için verdiğim ücretin bir kısmını geri aldım ve bu defteri kapattım. Düzeltme ekimi için Ankara'da bir kaç yerle görüştüm. Serdar Gökremde karar kıldım. Saçımın şu anki durumunu paylaşacağım. Ayrıca süreci ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım. Saç ektirmeyi düşünenler için bu paylaşımların çok kıymetli olduğunu düşünüyorum.
Yunus kardeş senin adına sevindim paranı alabildiğin için. Şuanki resimlerinle benim ikinci ekim öncesi (Mega Hair Trans ın ekimi sonrası) resimlere baktım inanki seninki benim ekimden daha iyi.Benim ekim sonucunu sen düşün artık. Sadece benim şakaklar kapatılacaktı kellik falan yoktu. Üzüldüğüm binlerce kökün çöpe gitmesi.
Yakında hem bu sitede hem YouTube da Mega Hair Trans ın ekimini resimlerle tüm detaylarını paylaşacağım inan bana Whatsapp dan yazdıklarını insanlar okuyunca neler yazacaklar ve ne düşünecekler şimdiden tahmin edebiliyorum. İkinci ekimini çok iyi düşün ve araştır acele etme. Ben bu siteyi daha önce bilseydim burdaki yorumlardan ve ekim sonuçlarına göre gözüm yumuk Serkan Aygına giderdim. Ama yinede kendin kararını vereceksin iyi düşün iyi araştır derim İnşallah iyi bir sonuç alırsın.
Senin neler yaşadığını çok iyi biliyorum aynı rezaleti yaşadığım için.
Bende avukatımı yeni ayarladım, kendisi endişe edilecek bir durum yok herşey ortada dedi.