Gönderen Konu: Saç Ekimi Sonrası Ekim Alanının Seyrekliği  (Okunma sayısı 6887 defa)

ercnkoca

• Yeni üye
  • *
Saç Ekimi Sonrası Ekim Alanının Seyrekliği
« : 12 Ekim 2019, 23:36:40 »
Merhabalar. Şubat 2018 yılında istanbul'da bir klinikte şakak bölgemin açık olması sebebiyle bölgeye 3000 adet FUE yöntemi ile saç ekimi yaptırdım. Fakat saçlarımın çıkmaya başladığı tarihten itibaren beni rahatsız eden bir çok nokta oldu. Özellikle ekim sıklığı anlamında. tabii ki doğal saç sıklığı gibi bir beklentim yok ama maalesef gereğinden fazla seyrek gibi geliyor bana. etrafımdaki herkes de aynı şeyi söylemekte. saçımı uzatıp sağa ya da sola yatırdığımda ekim yerinin seyrekliği çok belli olmakta ve de bu beni çok rahatsız etmekte. Saçımı arkaya atınca da ekim olduğu belli olmakta. Sizlerinde bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Şuan yurtdışında olduğum için ekim yapılan merkeze şuan ki saçımın halinin fotoğraflarını gönderdim ve beni merkezlerine yeniden davet ettiler.

ercnkoca

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi Sonrası Ekim Alanının Seyrekliği
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2019, 12:46:55 »
oluşan görüntü gerçekten sinir bozucu. Ekim yapmasaydım keşke diyorum bazen. Eklediğim resimde de saçımın kısa olduğu zamana ait. Sizce revizyon yapmam gerekiyor mu? yoksa bu olması gereken bir durum mu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2019, 13:23:10 »
Geçmiş olsun seyrek bir sonuç olmuş bir sıklaştırma yaparak sorunu hallelersiniz op resimleri var mı?
Global Moderator

ercnkoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2019, 13:36:45 »
En korktuğum başıma geliyor işte. İnanın herkesin benimle konuşurken yüzüme değilde saçıma bakmasından psikolojim bozuldu. Ekimde böyle başarısız bir sonuç aldım, sıklaştırma için kafamda binlerce soru olacak. Ya o da başarılı olmazsa? aynı yerde yaptırmayacağım kesin. Bana istanbulda bu işi hakkıyla yapan bir merkez söyleyecek var mı acaba? bu görüntüden sonra parası neyse mecbur vericez. Bu görüntüyü bir şekilde yok etmem lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2019, 13:49:08 »
En korktuğum başıma geliyor işte. İnanın herkesin benimle konuşurken yüzüme değilde saçıma bakmasından psikolojim bozuldu. Ekimde böyle başarısız bir sonuç aldım, sıklaştırma için kafamda binlerce soru olacak. Ya o da başarılı olmazsa? aynı yerde yaptırmayacağım kesin. Bana istanbulda bu işi hakkıyla yapan bir merkez söyleyecek var mı acaba? bu görüntüden sonra parası neyse mecbur vericez. Bu görüntüyü bir şekilde yok etmem lazım.

Bence korkun gereksiz saç çıkmış ama yeterince değil sadece kötü bir durum yok sadece yetersiz bir durum var güzel bir sıklaştırma ile çok güzel olur hiç kafana takma.
Global Moderator

corosman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2019, 18:34:28 »
hangi kliniğe ekim yaptırmıştınız.

ercnkoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Ekim 2019, 16:55:22 »
Saç ekim öncesi alnımın durumu resimlerdeki gibi idi. Alnımın açıklığı beni rahatsız ediyordu ve saç ekimine karar verdim. ama malesef hiç beklediğim gibi bir sonuç alamadım. İkinci bir ekimi düşünmekle birlikte ya aynısı olursa diye korkumda yok değil. ayrıca ekim sonrası olan saçların etkilenmesi de korkularım arasında. Hintell'in tavsiyesi ve araştırmalarım sonucunda Asmed ile görüşmeye başladım ve Dr. Koray Bey'de tarafıma 1 ay propecia kullanmamı ve sonrasında bir ön görüşme ve muayene ayarlaması yaptı. Fakat propecia'nın herkesce bilinen yan etkilerinden dolayı başlamak için önyargılarım mevcut malesef. Saçlarımızı güçlendiricez diye daha ciddi sonuçlarla karşı karşıya kalmayı kimse istemez.

ercnkoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2020, 06:08:38 »
Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir buraya giriş yapamıyordum. Yukarıda anlattığım durum ile ilgili son fotoğraflarım aşağıda bulunmaktadır. Gerçekten bu durum ile karşılaşmak sinir bozucu. Tüm gözlerin ekim alanına bakması, Saçlarını mı ektirdin soruları gibi. Şuan ASMED ile görüşmelerim devam etmekte ve yakın zamanda bir sıklaştırma planlıyorum.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2020, 09:31:50 »
Cok can sikacak bir durum yok. Sikislastirma ekimi ile durumu cozersin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #9 : 05 Eylül 2020, 15:53:16 »