Gönderen Konu: Dr Murat Küçüktaş 3750 Greft  (Okunma sayısı 29928 defa)

BayX

• Hero Member
Ynt: Dr Murat Küçüktaş 3750 Greft
« Yanıtla #16 : 17 Ekim 2019, 22:10:58 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım bu arada zma ve AOL yazmışsınız spor yapıyormusunuz

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 17 Ekim 2019, 22:26:03 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım bu arada zma ve AOL yazmışsınız spor yapıyormusunuz
Uzun zamandır ara vermiştim ekim bahanesine tekrar düzenli beslenmeye başladım Zma günlük çinko magnezyum ihtiyacı için aol u da özellikle içindeki arjinin için kan akışına ve sirkilasyonuna faydası olduğu için kullanıyorum ornitin lizinle bir kullandıgındada gh(büyüme hormonunu) üretimini tetikler.Süreçte elbet yararı olur diye AOL tercih ettim

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 17 Ekim 2019, 22:30:49 »
Hocam ekimle ilgili süreci sonuna kadar paylaş sana zahmet. Murat kucuktaşin konularında çoğu yarıda bırakmış kalmış öyle.

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Ekim 2019, 22:35:19 »
Hocam ekimle ilgili süreci sonuna kadar paylaş sana zahmet. Murat kucuktaşin konularında çoğu yarıda bırakmış kalmış öyle.
Amacım o yönde dediğiniz gibi cok fazla sonuçlanan konu yok yarım kalan çok 
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2019, 22:43:31 Gönderen: Zuzephre »

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 17 Ekim 2019, 23:23:57 »
Uzun zamandır ara vermiştim ekim bahanesine tekrar düzenli beslenmeye başladım Zma günlük çinko magnezyum ihtiyacı için aol u da özellikle içindeki arjinin için kan akışına ve sirkilasyonuna faydası olduğu için kullanıyorum ornitin lizinle bir kullandıgındada gh(büyüme hormonunu) üretimini tetikler.Süreçte elbet yararı olur diye AOL tercih ettim

Anladım genelde bu tarz gıda takviyeleri düzenli beslenen ve ağır antrenman yapmayan için fazla gelebilir böbrek karaciğere yük bindirir ayrıca maddi olarakta pek ucuz ürünler değil sadece Öner’i tabiki

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 18 Ekim 2019, 01:23:14 »
Anladım genelde bu tarz gıda takviyeleri düzenli beslenen ve ağır antrenman yapmayan için fazla gelebilir böbrek karaciğere yük bindirir ayrıca maddi olarakta pek ucuz ürünler değil sadece Öner’i tabiki
Aksine bu söylediklerim özellikle ornite karaciğeri destekler karaciğer sağlıgı için gerekli bir aminoasittir keza lizinde dolaylı yoldan kolesterol seviyesini düşürmeye yarar.
Tabi dediğiniz gibi bunları direk besinlerden almak daha iyi Bunlar sadece gıda takviyesi ama bu şekilde oldukça pratik oluyor.Fiyat olarak da sigara içen birinin aylık sigara masrafının  3/1dir maksimum

scylax

• Şahin ÇELİK Saç Ekim Sürecim
  • Full Member
    • Şahin ÇELİK Saç Ekim Süreci
« Yanıtla #22 : 18 Ekim 2019, 03:51:18 »
Ekiminiz hayırlı olsun ön hat çizgisini ben de beğendim donör bölge de toparlamış. İstediğiniz sonucu alırsınız inşallah en yakın zamanda 😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 18 Ekim 2019, 13:29:24 »
Donör bölgen güzel toparlamış kardeşim ekim alanında gayet sağlıklı şok Dökülmende ufak ufak başlamış hızlı dökülen hızlı çıkar:) her şey yolunda inşallah güzel sonuç olur
Global Moderator

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 19 Ekim 2019, 18:17:24 »
Donör bölgen güzel toparlamış kardeşim ekim alanında gayet sağlıklı şok Dökülmende ufak ufak başlamış hızlı dökülen hızlı çıkar:) her şey yolunda inşallah güzel sonuç olur
Bakalım şok bitsede elde avuçta ne  kaldı görsek :)

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 25 Ekim 2019, 13:48:30 »
Bugün 22.gün 14.gün hafiften başlamıştı şok 17-20gün arası dökülme bayağ fazlaydı.Ekimden sonra donörü ve yanları hiç traş ettirmedim yarın kısaltırırım büyük ihtimalle

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 25 Ekim 2019, 13:58:24 »
Guzel gozukuyor,ekim oncesi var olan saclarin etkilendigini dusunuyormusun? Umarim istedigin sonucu alirsin.

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 25 Ekim 2019, 14:34:23 »
Guzel gozukuyor,ekim oncesi var olan saclarin etkilendigini dusunuyormusun? Umarim istedigin sonucu alirsin.
Bu şekildeydi tepeden arkalar zaten incelmişti ekimden 1.5ay önce proscar baslamıstım şimdilik birşey demek için erken gibi ama etkilenmiştir muhakkak

Sekogok

• Full Member
« Yanıtla #28 : 25 Ekim 2019, 14:39:16 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz bu ara ufak ufak konular açışmaya başladı Dr murat çevik için Bursada boşluk var kendini forumda kanıtlarsa bursa için iyi olur.

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 25 Ekim 2019, 15:34:16 »
Fitnessa ne zaman baslamayi dusunuyorsun?

Facebook Twitter Instagram