Saç Ekimi Sonuçları
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım bu arada zma ve AOL yazmışsınız spor yapıyormusunuz
Hocam ekimle ilgili süreci sonuna kadar paylaş sana zahmet. Murat kucuktaşin konularında çoğu yarıda bırakmış kalmış öyle.
Uzun zamandır ara vermiştim ekim bahanesine tekrar düzenli beslenmeye başladım Zma günlük çinko magnezyum ihtiyacı için aol u da özellikle içindeki arjinin için kan akışına ve sirkilasyonuna faydası olduğu için kullanıyorum ornitin lizinle bir kullandıgındada gh(büyüme hormonunu) üretimini tetikler.Süreçte elbet yararı olur diye AOL tercih ettim
Anladım genelde bu tarz gıda takviyeleri düzenli beslenen ve ağır antrenman yapmayan için fazla gelebilir böbrek karaciğere yük bindirir ayrıca maddi olarakta pek ucuz ürünler değil sadece Öner’i tabiki
Donör bölgen güzel toparlamış kardeşim ekim alanında gayet sağlıklı şok Dökülmende ufak ufak başlamış hızlı dökülen hızlı çıkar:) her şey yolunda inşallah güzel sonuç olur
Guzel gozukuyor,ekim oncesi var olan saclarin etkilendigini dusunuyormusun? Umarim istedigin sonucu alirsin.