Gönderen Konu: Serdar Gökrem & Fehmi Arman Saç Ekimi Önerisi  (Okunma sayısı 4473 defa)

Tinto

• Jr. Member
  • **
Serdar Gökrem & Fehmi Arman Saç Ekimi Önerisi
« : 11 Ekim 2019, 22:25:07 »
Arkadaşlar herkese selamlar,

Forumu 2 aydır takip ediyorum ama bugün kayıt oldum ve ilk iletimi yazıyorum. Becerebilirsem mevcut halimin fotoğrafını ekleyeceğim. Araştırmalarım sonucu 2 ekim merkezi arasında kaldım. Gönül isterdi ki Koray Erdoğan veya Muttalip Keser' e ektirebilsem ama maddi durumum onlar için yeterli değil. Yaşım 30. Kellik nedeni hem aileden hem stresten. Senelerdir ektirme niyetindeydim ama cesaret edememiştim hep bir tedirginlik vardı içimde. En sonunda o cesareti bulduğumu düşünüyorum. Serdar hoca ve Fehmi Arman(i) arasında kaldım, Şahin Çelik hekim olmadığı için iyi ekim sonuçlarına rağmen vazgeçtim. Ankara' da yaşıyorum dolayısıyla buradaki merkezleri araştırdım. Başka şehirlerde daha iyi opsiyonlar muhakkak vardır ama bu ekim sürecinde başka bir şehirde olmak istemedim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ve önerilerine ihtiyacım var. Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Tinto

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serdar Gökrem & Fehmi Arman Saç Ekimi Önerisi
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2019, 22:27:13 »
Diğer Fotoğraflarımda bunlar, sanırım 2 aşamada ekim olacak açık alan çok olduğu için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2019, 23:46:48 »
Serdar görkem derim

Açıklık fazla beklentin nedir?
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 10:35:01 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Tinto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2019, 00:25:27 »
Tek beklentim kel görünümünden kurtulmak ve ekim sonrası doğal görünmesi. Bunun dışında saç fışkırsın uzatayım gür görünsün gibi bir düşüncem hiç olmadı :)
Son 6-7 senedir böyleyim, kellik içime işlemiş ekim yaptırsam da hayatımın sonuna kadar saçım hiç olmayacakmış gibi garip bir his var içimde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2019, 18:40:38 »
Tepeni kapatmak zor senin ama ön orta iyi bir sonuç olabilir
Global Moderator

Tinto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2019, 20:40:34 »
Tepe bölgesi tutmadığı için mi yoksa donör bölge yeterli mi değil benim?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2019, 20:59:44 »
Koray erdoğan  kendi ekib var fiyat daha uygun  +  sibel  ulusan +   Şahin çelik   + hakan  doğanay   zekeriya kul    bu isimler arasında  birini seç

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 12 Ekim 2019, 21:03:03 »
Saçın  çok zayıf  en iyi yerde  saç ekim  yapsan seni  mutlu etmez  dostum    finasterid+   saç  besleyen  vitamin   doğal kapsülü  kulan 1 yıl boyunca   sonra saç ekim  düşünün 

Tinto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 12 Ekim 2019, 21:40:57 »
Koray erdoğan  kendi ekib var fiyat daha uygun  +  sibel  ulusan +   Şahin çelik   + hakan  doğanay   zekeriya kul    bu isimler arasında  birini seç

Hocam bu opsiyonları önerme nedeniniz Serdar Gökrem/Fehmi Arman ' ın iyi olmadığını düşündüğünüz için mi yoksa benim saç açıklığıma göre diğerlerinden daha iyi sonuç alabileceğim için mi?

Birde Koray Erdoğan' ın fiyatı daha uygun olan ekibi dediğinizi bilmiyorum, neresi orası?

Tinto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 12 Ekim 2019, 21:42:18 »
Saçın  çok zayıf  en iyi yerde  saç ekim  yapsan seni  mutlu etmez  dostum    finasterid+   saç  besleyen  vitamin   doğal kapsülü  kulan 1 yıl boyunca   sonra saç ekim  düşünün

Bu finasterid' i kimse önermemiş yan etkilerinden dolayı, açıkçası biraz çekindim bende yorumları okuyunca. Saç besleyen vitamin konusunu araştıracağım. Umarım katkısı olur.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2019, 22:03:49 »
Dostum   senin genetik  sac dökülmen var  finasterid   harici ne yaparsan yap  fayda  göremesin.  + bu saydığım isimler   saç ekim  en iyileri  .+ koray erdoğan yanında çalışan  kendi ekib var  fiyat olarak koray erdoğan  1 euro düşük   ekib derken  yanındaki insanlar   uzman hemşire  değil dr 

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2019, 22:07:47 »
Finasterid  yan etkileri  var doğru yan etkileri  kişiden kişiye değişir . Eğer   bukadar  kötü  bir ilaç olsa   çoktan  piyasa   cekilirdi     her ilacın yan etkileri  var   

Tinto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2019, 22:43:38 »
Anladım hocam muayene sırasında hocalardan detaylı bilgi alacağım bakalım bu finasteride ve diğerleri hakkında.

Emphair için ne düşünüyorsunuz?

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2019, 22:56:39 »
Uzak dur. Hata    önünden  bile geçme. ☺

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2019, 23:05:01 »
+ şu anda  kesinle  saç ekim  uygun değilsin  dostum  eğer  sana biri  derse uygundur . yalan söylüyor    +  saç ekim  basit bişey değil    yanlış  bir saç ekim merkezi  seçersen  bu halini  arasin 

Facebook Twitter Instagram