agaleeee ve ywzckr
İstanbul'da ikamet ediyorum , aslında burada ektirecektim ancak , Samsun'da yaşayan ve benimle birlikte senelerdir bu sıkıntıyı çeken bir abim 2 sene önce ekim yapıp kurtuldu , ona danıştım , ekimi çok başarılıydı çok methetti , benim için arayıp konuştu ekim yeriyle , beni aradılar bende konuştum , ekim öncesi fotoğraflarımı attım , aradılar , çok güzel ekim yapacaklarını belirtiler , bana aşırı güven verdiler..Oraya ektiren kişilerde buldum , onlarda memnundu..İnternette reklamları falan yok , sürekli referansla çalışıyor..Yani bir ektirenin başkasına tavsiyesiyle iş yapıyorlar.Karadeniz bölgesindeki en popüler yer..Samsun'daysan eğer bu yere ektiren illaki birilerini bulursun , ya da Ordu'da ektiren birilerini bulup iletişim kurabilirsin..Tanış birilerini bulmak , en güzeli , hem canlı görürsün , hemde bir yakınlık kurmuş olursun.Ben Üniversite'yi yeni bitirdim ve üniversite boyunca birikim yaptım bu iş için ve bu kadar birikim elde edebildim..O yüzden güzel bir indirim söz konusu oldu , fiyatta çok yardımcı olundu..Bir yere ekim yaptırmadan önce , iyice araştırın , canlı gözlemler yapmaya çalışın , ekimin güzel olacağından emin olun , içinizde tereddüt kalmasın..Piyasada en iyi ekimci olduğu söylenenlerin de çok iyi ekimleri olduğu gibi kötü ekimleri de oluyor.Ektirdikten sonra acaba benimki o kötülerin içinden biri gibi olur mu ? Bu tür düşüncelere kapılmayın.Ektireceğiniz yere , sizin için en iyisini yapacaklarını , sizi bu dertten kurtaracaklarını düşünerek gidin ve ekimin ardından olumsuzluğu kafanızdan atın.6 ay sonrasının çok güzel olacağını umut edin..Emin olun bu da sonuçları etkileyecektir..Ekimden sonra paronoya düşüncelere kapılıp strese girecekseniz , ekim yaptırmayın..Size en çok güveni veren yere gidin , ektirin ve 6 ay sonranızı umutla bekleyin..Benim yaşım daha 23 , gençliğin baharındayım , benim için bu büyük bir risk..Kötü bir ekim demek , hayatımda neleri beraberinde getirir , siz büyüklerim daha iyi tahmin edersiniz.Bu işlemi yapacak kişilerde , bu iş için en titiz çalışmasını yapmaya özen göstermelidir.Bu sadece bir ekim değil , tekrar hayata dönmek demek.Tekrar başka biri olmak demek.6 ayın sonunda eğer ki özlediğim tabloya kavuşursam , bunda emeği olan herkese çok büyük teşekkürlerim ve dualarım olacak.
Diğer sorunuza gelince ön çizgi biraz girintili yapılmış , doğallık açısından..Ne kadar doğal bir görünüm olacağını zamanla göreceğiz.Benim yaşım gereği ve saç yapım gereği dönor bölgedeki saçlarım kalın ve sık..Greftler bile 2'li 3'lü 4'lü çıktı.Greftlerimin çok iyi olduğu söylendi.Dönordan alınıp yukarıya ekilen saçlardan dökülmeye kodlu illaki saçlarım var..Bunun için ilerde ek bir ekime ihtiyacımın olacağının farkındayım.Dönor bölgemde en az bir bu kadar da çıkacak saç şimdilik var..Ama baba tarafına baktığım zaman (Hepsi Sinan Engin gibi) dönor alanları ilerde seyrekleşiyor.Bu benim için biraz riskli..Ama sakalım da iyi olduğundan gerekirse ilerde ikinci seansta sakaldan , uygun olursa dönordan takviye planlıyorum.
Fotoğraf olayını bir sonraki fotoğraf güncellemem de isteğiniz üzerine dönor alanla birlikte atacağım.
Sorularınız ve merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.Tüm içtenliğimle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.İnşallah burada ektirip benim gibi sonuçlarını bekleyen ya da ektirecek olan herkesle birlikte hep birlikte bu dertten kurtulur , özlediğimiz saçlara kavuşuruz..