Merhaba arkadaşlar, bugün ekimden bu yana 10 ay geçti. Son 1,5 aydır gelişme olmadı ve ekim süreci tamamlandı diyebilirim. Artık pek bir çıkış olacağını zannetmiyorum, belki hacim ve %5-10'luk bir artış olur.
Ekim sonucunu doğru olarak analiz etmemiz için, ekim öncesi banyoda çektiğim flashlı fotoğraf ile bugünki halinin flashlı fotosunu aynı ışık altında, aynı telefon ile flashlı olarak çektim.(Flash'ın saçlı bölge üzerinde vurduğu bölge bile aynı
)
Saç ekimim ile ilgili düşüncelerim şunlar, tepe bölgesinde açıkçası çok ümitli değildim, biliyorsunuz tepe ekimi başarı oranı düşük. Ama benim tepe bölgesi baya açılmıştı ve tepede ekilenlerin tamamı çıktı diyebilirim, tepe bölgesinin ekiminden memnun kaldım. Ön bölge için ise bunu tam olarak söyleyemem. Ön bölgeye aslında sık bir ekim yapılmıştı, zaten şok dökülme sonrası görüntüye baktığınızda çok iyi duruyordu. Ama ön bölge seyrek oldu. Ön bölgede çıkan saçlar baya ince, belki de bu yüzden sık bir görüntü edinemedim. Ön bölgedeki memnuniyet oranım tepe bölgesine göre düşük. Saçların doğallığı konusunda ise bir problem yok, aşağıya doğru taranabilecek doğal bir saç isteğim vardı, bu karşılandı bu açıdan memnunum. Ekimimden %60-70 oranında memnunum.