En kolay saçların çıktığı yer ön kısımdır mesela..En zor ise tepedir..Bende tepede gayet başarılı oldu..Ekim öncesi koyduğum fotoğraftan daha kötü bir durumdaydı benim tepe, şuan seyrek falan ama zaten orayı tamamen kapatmak için yüklü miktarda ekim yapmak gerekirdi. Şuan için tepeden memnun sayılırım..Ama ön kısım istediğim gibi oldu mu derseniz, hayır..Ön kısımda beklentim daha yüksekti.
Saçlar şuan karman çorman oldu halac, berbere gidecektim siz fotoğraf istediğiniz için gitmedim..Biri uzun biri kısa acayip oldu
Hayatım boyunca hiç saçımı yukarı taramadığım için belki de böyle alışmış..Fotoğraf çekerken denedim ama geri aşağıya iniyor saç..Jöle, sprey falan kullanmam gerek anca o şekilde olur..Ön kısımdaki saçlarım normal saçın yarısı kadar uzunlukta, o yüzden de dikemiyorum..Biraz uzatsam geriye doğru da taranır sanırım.
Sol şakağın oradaki uzamayan saçlar hala duruyor, şakak sorunu çözülmedi daha..Birde benim ön çizgide ve gerisinde ekime dair belirginlik yoktu, daha yeni yeni ekilen saç çizgisini gerilerde görebiliyorum..Ön taraf yeni oluşmaya başlamışta olabilir..Benim ön tarafta çok ince saçlar var..Ekimden önce pek saç kalmamıştı ama minyatür cılız saçlar çoktu, onlar çıkışları etkilemiş olabilir.