Selam arkadaşlar, 8. ay bitti..
Fotoğraflar, her zamanki gibi banyo ışığında flashsız, banyo ışığında flashlı, gün ışığında flahsız ve günışığında flashsız olarak ekledim.
Ev ortamında saçlar gayet güzel duruyor ama gün ışığına çıkınca haliyle seyrekleşiyor..Günışığında da evdeki gibi dursa tadından yenmez
Ev ortamındaki fotoğraflar normalden daha iyi çıkıyor, günışığındaki fotoğraflarda normalden daha kötü çıkıyor..İkisinin ortasını hesap edin..Benim telefon ancak bu şekilde çekiyor. Bu yüzden farklı ortamlarda fotoğraf koymaya özen gösteriyorum..Saçlar şuan biraz dengesiz, biri uzun biri kısa, bazı saçlar normalden hızlı uzadığından bazen kendim de bu saçları kesiyorum..Saçların uzama hızları şuanda aynı değil..Tıraş olduğumda daha derli fotoğraflar yüklerim..
Dönor fotoğrafını kendi başıma bir türlü çekmeyi beceremedim, birkaç gün sonra yükleyeceğim..Dönor alanla alakalı pek bir sorun yok zaten.
Günışığındaki saçların rengi hoşuma gitmiyor, bu benim saç yapımla alakalı..Kapalı ortamlarda sipsiyah ve güzel duruyor, günışığında solgun duruyor..Acunun reklamlarında Just For Men diye bir ürün var, bir kere yıkıyorsun ve saçlar doğal rengine dönüşüyor diye, belki ilerleyen zamanda öyle bir şey deneyebilirim.
Sol şakağın üst bölgesinde ufak bir boşluk var, orada saçların çıkmasını hala bekliyorum..Sanırım daha bekleyeceğiz..