Dostum finansterid 2 sefer kullandım birinde yan etki görmemiştim , diğer kullandığımda çok yan etkisi oldu ve sıkıntı yaşadım..Bir daha asla bulaşmam..Yan etki yapmıyorsa elbette kullanabilirsin , deneyebilirsin..Bıraktığında yan etkileri geçiyor bir süre sonra..
Minoxidille çok iyi sonuçlar elde ettim , hatta yoğun bir saç ektirmiş kadar başarılı sonuçlarım vardı..Bu başarıları Rogaine ve yerli Rogan marka minoxidil ile elde ettim.İki defa harika sonuçlarım oldu..Orijinal bulabilirsen Rogaine gerçekten efsane..Köpük olanı kastetmiyorum..
Tabi minoxidilin yanına destek olarak , dermaroller , azalderm , tretin kremler ,biotinler , shen min tabletler , ketokonazol içeren şampuanlar , neler neler , bir sürü kombinasyonlarla başarılar elde ettim..Ha diyeceksin madem başarı elde ettin , saçlar nerede ? Dostum malesef 6-7 ay sonra saçlar tekrar dökülüyor , buna minoxidil için döngü diyorlar ama ben döküldükten sonra şevkimi kaybettim..Ama bir süre sonra tekrar başlayıp toparlayabiliyorsun saçları..Sürekli kullanabilirim , devamlılık arz edebilirim diyorsan elbette kullanabilirsin..
Şuan için minoxidile çeşitli karışımlar katarak güzel başarılar elde edenler var , misal dutasterid atıyorlar..Ya da miracle losyon diye bir şey kullanıyor saç sorunu yaşayanlar , onun da içeriği ve sonuçları güzel görünüyor..Sadece minoxidile odaklanma , bu karışımları da bir araştır..finansterid kullanmazsan bunu lokal olarak uygulama şansın var..Dediklerimi bir araştır ve tedaviye başla , saçlarını gördüm ve yaşın müsait..Saçlarını ilaçlarla baya bir toparlayabilirsin , morelini yüksek tut..Ben inanıyorum , sende inan.