kardeşim saçlarının ekim için öncelikle hazır ve uygun olması çok önemli.Zamanın uygun olması gerekir..Ben 2 sene önce bir başka ekim yerine gitmiştim illa ektiricem diye , saçların iyi , bu saça ekemem demişlerdi..İstese ekerdi , paramı da alırdı.Şimdi baktığım zaman o zamana , gerçekten de saçlarım iyimiş..Sende en uygun zamanda yaptırmalısın , kimisi şakakları açılıyor , ektircem diyor.Böyle hataya düşmemelisin.
Son 2 senede iyice döküldü ve benim için iyice sıkıntı olmaya başladı , şimdi saçlar döküldü , kasım ayında askere gideceğim ve geldiğimde işe başlayacağım..Yani benim için ekim zamanım bu yazdı , başka uygun ve alternatif zamanım yoktu..Fotoğrafları yüzüyle birlikte , facebook profilinde mevcut , özelden mesaj at , kendisine rica edeyim , isterse tanışırsın bakarsın.Olumsuz yaklaşacağını zannetmiyorum.Konu bana gelince , zaten burada bunları paylaşmam , yaşıtlarım , genç kardeşlerim için..Bu kadar erken yaşta bu oranda dökülmeyi yaşayıp ekim yoluna başvuran örnekler bulmak güç.İstanbul'dayım , eğer istersen tabiki görüşebiliriz , bulunduğum semte gelirsen çay , kahve içeriz , canlı olarak görür inceleyebilirsin.Elimden geldiğince yardımcı olurum.