Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim..
Bu ayda dediğiniz gibi bir atak oldu..Ben saçlarımın ön kısmını öne doğru tarıyorum, yukarı doğru taramayı sevmiyorum..Ekim öncesi en büyük korkularımdan biri buydu, şükür bu konuda problem olmadı, aşağıya doğru taralı şekilde ve doğal duruyor..Ön taraf sık mı şuan derseniz, hayır sık değil, yukarı kaldırınca seyrek duruyor..Süreç tamamlandığında merak edenler için atarım..
Islak saça gelince, hocam ıslak saçı nasıl yorumlayacaksınız merak ettim? Saçlar birbirine yapışıyor zaten..Yüklemiş olduğum fotoğraflarda zaten yıkadıktan sonra 5-10 dakika sonra kurumuş saçlar..
Halacboy, benim ekim, bazı bilinen klişe şeyleri tersine çevirdi..Misal ön bölge ilk çıkardı ama bende tepe daha erken atak yaptı..Üstelik tepe için verilen süre 1,5 yıl iken..Ön bölge %70 oturdu ama daha saç çıkışları oluyor, diplerden gelenleri görüyorum..Bir kaç aya tam oturur ama sık bir çizgi oluşacağını zannetmiyorum..Şuanda da fena değil zaten.
Arkadaşlar son olarak inşallah dediğiniz gibi 8 ve 9. aylarda da ilerlemeler devam eder..Benim görüşüm de devam edeceği yönünde..Elimi saç derim üzerinde gezdirdiğimde yoğun olarak elime minik kalın saçlar batıyor..Bazı çıkışları da, özellikle tarafta olanları gözlemliyorum..1-2 aya daha iyi olacaktır..5-6 ayda sonuç bekleyen arkadaşlarda sabırlı olsunlar, er veya geç çıkışlar olacak ve oluyor, 6 aydan ziyade 9 ayı göz önünde bulundursanız daha doğru olur..