Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim..
Sürecin tamamlanmadığına ve ilerisi için umut taşıdığı fikrine hep beraber ulaştık sanırım
Sol şakağı özellikle tarakla kaldırarak çektim, oradaki çıkan fakat uzamayan saçları görebilmeniz için. Tam net belli olmasa da o kısımda bir çok ince saçlar var. Tek şakağı sorunlu tipler olarak bekleyeceğiz
Kökü bizde illaki çıkacak.Arkadaşlar mevsimsel geçişlerde dökülmeler artabiliyor. Bende mesela hep yazdan sonra saçlar dökülür fakat kış ortasında iyi olurdu..Mevsimlerin önemi var mı bilmem ama özellikle yazın ektiren arkadaşların süreçleri de bana göre yavaş ilerliyor. Kış civarı ektirenler ise erken sonuç aldı forumda..Zaten şu erken sonuçlar yüzünden, süreci normal ilerleyenler acık çekiyor
Şaka bir yana hepimizi saçları güzel olsun yeter, er ya da geç farketmez..Ekim merkeziyle de görüştüm onlarda sonuçların iyi olacağından eminler ve sabretmem gerektiğini söylüyorlar. Bazen 8 ay saçı çıkmayıp, 8.aydan sonra bile çıkan örnekleri olmuş..Bizimde şuan için sabretmekten başka çaremiz yok..En büyük isteğim saçları geç çıkan iyi bir örnek olabilmek, inşallah oluruz diyelim.
@Ayhanışık, Proscar'ın pek bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Fakat lokal olarak bir ilaç takviyesi yaparsan etkisi olabilir..Şakak problemi olupta daha sonradan düzelmeyen kimseye rastlamadım..Sabredelim düzelecektir.
@Kuthan, sıklaştırma ekimiyle ilgili tüm düşüncelerimi süreç bittiğinde yazacağım. Şuan için soracak olursan sıklaştırma ekimleri en tehlikeli ekim modeli bence..Başarısız sonuçlar hep sıklaştırma ekimlerinde görülüyor. Özellikle minyatür saçların buna etkisi belki olabilir. Adamlar dımdızlak kafaya ekim yaptırıyor, saçların alayı çıkıyor..Sürecim tamamen bittiğinde ilerisi için bir strateji düşüneceğim. Şuan için kafamda bir ton cevabını zamanla alacağım soru var.