Dostum ekim öncesi yüklediğim foto, banyoda çekilmiş bir foto, onu bir önceki sayfadaki attığım banyodaki fotolarla kıyaslayabilirsiniz. Gün ışığı kıyaslaması sizleri yanıltır.
Gelişme elbette var, şuan için %30 civarında artış olduğunu söyleyebilirim. Fotoğraflar çok yanılttığı için her türlü foto yükledim. Birde şöyle bir durum var, farklı merkezlerde de ektiren ve erken yaşta ekim yaptıran bazı kişilerle de iletişim halindeyim, onlarda da süreç yavaş ilerliyor. 50 yaşında bir amcanın saçları çok daha çabuk çıkabiliyor. Özellikle belirli bir alanı boş olan kişilerin ekimi de çok hızlı çıkıyor. Benim genel olarak az da olsa saçım olduğundan dolayı bir nevi sıklaştırma ekimi gibi oldu, buna bağlı olarak biraz gecikmeler yaşanabilir. Ekim merkezi benim saç ekimimden umutlu ve 3 ay sonra çok daha iyi olacağı görüşünde..5-6 aylık dönemlerde memnun olmayıp, daha sonra çok memnun olan kişiler var..Bu yüzden beklemeye devam edeceğim. Zaten umutsuz yaklaşmıyorum çünkü her geçen gün saçlar değişime uğruyor ama sadece süreç yavaş ilerliyor. 160 günlük sonuçlar 120 günde olsaydı çok memnun olurdum. 1-1.5 ay geriden gelmek benim için önemli değil, önemli olan çıkışların büyük oranda gerçekleşmesi.
İlaç tedavisi uygulasaydım şuan sonuçlar çok daha farklı olurdu. Ama ekimin sonucunu görebilme adına ve takip edenleri yanıltmama adına böyle bir uygulama yapmak istemedim. Süreç biraz daha ilerlesin, duruma göre ilaç kombinasyonu uygulayabilirim. Dilerim gerek kalmaz