@Kayyus, saç ekiminde yaşın bir önemi yoktur, 18 yaşından itibaren açıklığa bağlı olarak ekim yapılıyor. Benden küçük yaşlarda 20'li yaşlarda ekim yaptıran arkadaşlarım oldu. Önemli olan dökülmenin yoğun olarak yaşanmış olması, misal ben 2-3 sene öncede saç olarak iyi bir konumda değildim. Ancak ekimden önceki mevcut saça göre tabiki çok daha iyidi. O zaman ekim yaptırmaya kalksam, illaki birileri para için saç ekilir der ve 2000-2500 greftlik bir çalışma yapabilirdi. Ancak 2-3 sene sonra yani bu zamanlarda, mevcut saçlarımda yoğun olarak azalma olacağından şuan kötü bir görüntüde olacaktım. Eğer ciddi bir açıklığın varsa ve dökülmen sabitlenmişse ekim yapılır. Örneğin benim şu an yaptırdığım ekim, zaman olarak ve saç yapısı olarak benim için en uygun zamandı..Benim için mevcut saçlar döküldüğü zaman tekrar bir ekim gerekecek bu ekim sıklaştırma ekimi olacak..Ancak zamanı gelmeden yaptırmış olsaydım, 3 ve belki 4. ekime bile ihtiyacım olacaktı..Hep psikolojik hem de maddi olarak bu çok kötü bir durum..Yaştan dolayı ben erken sonuç alacağımı düşünüyordum, saçlar daha çabuk çıkar, daha çabuk uzar diyordum ancak öyle olmadı..Süreç normal seyrinde ilerliyor..Bunun sebebi olarak da ekimden önceki mevcut saçlarımın çok yıpranmış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum..Ekim öncesi mevcut saçlarla, şuan ki mevcut saçlar arasındaki kalite farkını fotoğraflardan görebilirsin..Saçlara bakım yaptığım zaman gerçekten iyi bir konuma ulaşıyor..Benim tavsiyem ekimden öncede saçlarına gereken bakımı aylar öncesinden yapmaya başlamandan yana..
@Fluhayat, teşekkürler hocam ama şuan için yeterli değil..Ön çizgi normalde ilk çıkan ve oturan yer ama, bende henüz tam oturmadı..Bu biraz strese sokuyor ama inşallah oturacak..Perçem demişken, ekim yaptıran herkes saçların önlerini havaya kaldırıyor, ben öyle sevmiyorum..İnşallah bu doğallıkta geri kalanlar çıkarda, ön tarafları aşağı doğru tarayabilirim..