Maranel hocam olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim..Herkesin beklentisi iyi olacağı yönünde, dilerim öyle olur..Bende finansterid veya minoxidil kullanmıyorum..Gerekirse belki ilerde tekrar deneyebilirim. Ancak şuan ekimin ne kadar başarılı olduğunu görme adına kullanmıyorum..Şuan için sadece biotin kullanıyorum. Bir de bepanthen-bemix-evigen-badem yağı dörtlüsüyle saçlara bakım yapıp besliyorum.Oldukça iyi geliyor. Sizin içinde şimdilik biotin ve iyi bir şampuan yeterli bence.
Şok dökülme bir kaç ay sürebiliyor. Şok dökülmenin olmaması sizin için güzel bir gelişme ancak ilerleyen süreçte dökülebilir..Bende 17. günden sonra çok hızlı bir şekilde dökülme gerçekleşmişti..Şok dökülmenin geç olması, saçların çıkış sürecini 1-2 ay uzatabilir.Yani 7-8. ayları bulabilir. 1 haftadır dökülmesine rağmen kelleşmemesi, fazla saç ekimiyle alakalı değildir. Zaten 2000 greft ektirmişsiniz, çok bir miktar değil..Bu tamamen sizin bünyeyle alakalı bir durum..Şok bir hızlanırsa bir iki gün içinde çok dediğiniz saçtan eser kalmaz
Spor konusuna gelince vücut geliştirme yapmamanız bir kaç ay için önemli..Ancak koşu vs. yapabilirsiniz, onda sıkıntı yok..Vücut geliştirmeye ne zaman başlayacağınızı doktorunuza sormanız daha iyi olur, çünkü olumsuz bir durum oluşursa hakkınızı aramada bahane edilebilir.