Gönderen Konu: Estecenter | 11.10.2019 | 2500 Greft | Yaş 30 | Kanal Açan: ibrahim Çevik  (Okunma sayısı 7786 defa)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin hayırlı olsun umarım sürpriz olurda güzel sonuçlanır ama perşembenin gelişi çarşambadan belli hocam ben bu ekimin pek güzel neticeleneceğini sanmıyorum.önlerde 500 greft çıksa ve kendi saçlarında sağ salim bu süreci atlatsa sonucu seni mutlu eder ama ben o 500 greftinde çıkacağından şüpheliyim.
aslında planlama güzel ama bu denli önde saçın varken şahsen ben sıklaştırma ekimi olduğu için bu tarz ekimlere inanmıyorum .bu tarz ekimleri üç beş merkezden başka türkiyede doğru dürüst sonuç sonuç alan yok gibi bir şey .greftlerin sağlam ve güçlüyse şansında yaver giderse o zamanda ultra iyi bir sonuç alabilirsin belki ama ihtimali az gibi.yüzde 20 ihtimal çok iyi bir sonuç yüzde 80 başarısız sonuç olur diye düşünüyorum .

huntraser

• Yeni üye
  • *
Yeni bir haber varmi dostum

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kötü planlama ve seyrek ekim, bence çok bir şey bekleme bu ekimden. Ekimin hayırlı olsun.

Cihandoğan

• Hero Member
Benim bildiğim İbrahim bey Estecenter çok eski bir firma ilk saç ekenlerden ve çok başarılı planlamalar yapması gerek O kadar tecrübeye rağmen hala neden böyle acemi bir planlama yapılıyor merkezinde kendini sorgulaması gerek diye düşünüyorum bu kadar tecrübe ve yıllarını vermiş bir insan bu şekilde planlamalar ile ekim yapmamalı kendide zaten bu planlamayı gördümü bilmiyorum ama bakınca bir şey olmayacağını bilir. Neyse umarım aksi olur ve mutlu olursun.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun umarım güzel sonuçlanır moralinizi yüksek tutun

Alion

• Yeni üye
  • *
11. Gün saçların durumu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabukları neden temizlemedin?
Global Moderator

Alion

• Yeni üye
  • *
Kabukları neden temizlemedin?

Ne zaman temizlemem gerekiyordu? internetten baktım birsi 13. gün demiş. İlgilnen kişi bu konuda daha birşey söylemedi

ahmetrts

• Hero Member
Ne zaman temizlemem gerekiyordu? internetten baktım birsi 13. gün demiş. İlgilnen kişi bu konuda daha birşey söylemedi
Dostum temızle musaitsen inciltmeden bircok video var bugun hallet

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabukları bir an önce dök, yoksa havasız kalır kökler.

Alion

• Yeni üye
  • *
Tamam arkadaşlar teşekkürler. Hemen başlıyorum.

RAMO 01

• Sr. Member
Tamam arkadaşlar teşekkürler. Hemen başlıyorum.
Ekim merkezi saç ektiği hastaya bunun bilgisini nasıl vermez ya en önemli bilgi 10.gün kabuk dökme işlemi yapılacak bunu söylemek çokmu zor

Kel123

• Hero Member
Patlamış hocam

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Olan olmuşta geçmiş olsun umarım biraz iyi olur donör bölgem toplar seneye daha iyi bir yerde yaparsın sakaldan falan takviye alan yerler var belki daha iyi bir kapatma ile kurtarılabilir kısmen moralini çok bozmayalım anlamadığım olay hoca planlamayı yapacak beni dinlemeyecek tavsiyesini verir ortak yol gidilir kaç greft demişse ortalama o yapılır ve planlandığı gibi ekim yapılır benim paramla kendi kafana göre bana kafa yapamazsın hoca ben o hocanın alnını karışlarım böyle insanları teşir etmek lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

temizleye bilirsin 10 ile 13 gün arası neden sana gerekli bilgileri vermedi merkezin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram