Gönderen Konu: SAKAL EKİMİ YAPTIRDIM  (Okunma sayısı 21622 defa)

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAKAL EKİMİ YAPTIRDIM
« Yanıtla #31 : 16 Ekim 2019, 15:00:47 »
muhtemelen adamin psikolojisi bozuldu,elestiri yaparken dikkat etmemiz lazim,yol gostermek daha yapici olacaktir.
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 16 Ekim 2019, 15:17:15 »
Başka nick alıp gelmiş moreli bozulduğu için ses etmedim biraz ekim konularında dikkatli olmalıyız yorum yaparken evet ama bazı hataları da yazmak durumunda kalıyoruz
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 16 Ekim 2019, 18:05:47 »
Referans resim falan gösterdiniz mi? Yani çİzgi belirlerken esinlendikleri bir foto model vs. Oldumu acaba?

Telif hakkı isteseler yeri valla..

alemsin valla  ;D tıpatıp aynısını yapmışlar.
arkadaş dua etsin ekilenler çıkmasın yoksa acılı lazer seansları yakında başlıyor demektir.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 16 Ekim 2019, 23:00:42 »
kabasakal loading  :( ;D yazık valla bunu yapan hıc aynaya bakıp sakal kesmemıs herhalde

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 17 Ekim 2019, 00:16:14 »
Arkadaşım burayı okuyorsan canını sıkma, çözülmeyecek bir durum değil. Eski iş yerindeki arkadaşım çok sakallı biriydi, üstten 4-5 seansta yaktırdı. Allah beterini vermesin, geçmiş olsun.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 17 Ekim 2019, 00:52:53 »
en kötü ektirdiklerini söktürür ya çok sorun değil

KelAdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 20 Ekim 2019, 22:17:45 »
Arkadaşlar tamam bu yanlış işlem lazerle çözülür ama asıl konuşmadığımız konu bunu yapan KLİNİK / MERKEZ. Hiç bir insan oğlu kendini böyle kişilere  emanet etmemeli, arkadaş bilmiyormuş tamam ondan yana sorun yok olan oldu, fakat bildiği halde bize söylememesi çok yanlış. Yarın bir gün bizden birisi orada ekim yaptırıda böyle sonuçlanırsa günahı ona kalır. Sadece yapan yeri paylaş sonra bir daha yazmasanda olur...

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 21 Ekim 2019, 02:46:33 »
İnsallah ekimin tutmaz kardesim,bildigin kabasakal olmussun kesinlikle merkezle iletisime gecip durumu bildir ve burayada adini yaz.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #39 : 21 Ekim 2019, 02:58:40 »
Sakal ekiminin tutmama şansı çok az, yüzde kanlanma daha fazla kısa sürede sonuç alınıyor. Daha da sıklaşacağını düşünmüyorum bu şekilde biraz daha hacimleşir. Şok dökülme de yaşamamıştır konu sahibi.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #40 : 21 Ekim 2019, 11:26:09 »
peki böyle durumlarda revizyon şansı oluyor mu acaba? ektikleri kökleri geri çıkartıp çizgiyi düzeltme gibi?
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

adana00001

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 04 Kasım 2019, 19:21:58 »
ARKADASLAR KONU SAHİBİ BENİM DİGER HESABİN SİFRESİNİ UNUTTUGUM İCİN BURADAN YAZİYORUM. ARKADASLAR SAKAL CİZGİSİ İLE İLGİLİ COK YORUM GELMİS BU SEKLİ BEN İSTEDİM, BU SEKİLDE İSTEMEMİN AMACİ ERGENLİK DONEMİNDEN KALMA SİVİLCE İZLERİM MEVCUTTU BEN ZATEN SAKAL EKİMİNİ BİLE TAMAMEN BU İZLERİ KAPATMAK İCİN YAPTİRDİM SUAN 1.5 AY FALAN OLDU FOTOGRAF ATACAGİM TEKRARDAN

adana00001

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 04 Kasım 2019, 19:27:47 »
Şuan 40. Gün durum bu şekilde son günlerde çok yakından baktığım zaman küçük küçük yeni çıkan ince kılları fark ediyorum. Birde Ekim alanında kabuklanma söz konusu özellikle duştan sonra hafif beyaz bir tabaka halinde pullanma var. Hintel hocam nasıl sizce 1.5 aya yakın oldu ben nedense çok olumsuzum morelim çok bozuluyor çıkmazsa diye. Sizce gidişat normalmi ?

adana00001

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 04 Kasım 2019, 19:31:59 »
Süreci hiç bilmiyorum şimdi hepsi dökülüp alan bomboş kalınca baya strese girdim o kadar para masraf ve hepsinden önemlisi emek korkuyor insan

scylax

• Şahin ÇELİK Saç Ekim Sürecim
  • Full Member
    • Şahin ÇELİK Saç Ekim Süreci
« Yanıtla #44 : 04 Kasım 2019, 19:32:36 »
Ya hocam o sivilce izlerini bilirim ufak ufak noktalar çukurlar falan. Keşke onun için farklı bi yöntem deneseydiniz. Sırf o izler gitsin diye oraya ekim yapmasaydınız.

Facebook Twitter Instagram