Arkadaşlar merhaba tam 17 gün önce sakal ekimi yaptırdım. İşlemden genel anlamda memnunum saç ekiminde olduğu gibi ilk 3 gün nispeten zor geçti ama şimdi iyiyim hiçbir sıkıntı yok. Sizlere sormak istediğim şey ekilen kökler uzadiktan sonra bana seyrekmis gibi geliyor ekimi yapan merkez 6-12 ay içinde ekilenlerin gurlesip güçleneceğini söyledi sizlere fotoğraf atıyorum yorumlarsaniz sevinirim 17. Güne göre nasıl gözüküyor ve yeni çıkanların cansız ve seyrek durması normal mi bana sanki ilk 10 gün daha sık bir görünüm vardı gibi geliyor ? Şimdiden teşekkürler. .
Not: Sakal ekimi ile alakalı bilginiz yoksa saç ekimi ile kiyasalayip da yorum yapabilirsiniz..
Geçmiş olsun. Sakal ekimi konusunda bilgim yok ancak çok sık uzatıp kesen biri olarak sakal konusunda var. Bu uzunluktayken benim doğal sakalım bundan da seyrek duruyor. Ancak uzayınca hiç bir açıklık kalmıyor. Bence sende de aynı durum olacak, Ekim yaptırmadıgin kısımla karşılaştırabilirsin.
Onun dışında sakalın, bıyığın alt kenarı ile birleşmesi gerekmiyor muydu? Sende üst kenarla birleşmiş o sebeple biraz yukarıda görünüyor. Sen mi öyle istedin?