Gönderen Konu: SAKAL EKİMİ YAPTIRDIM  (Okunma sayısı 21616 defa)

Hilmican01

• Yeni üye
  • *
SAKAL EKİMİ YAPTIRDIM
« : 10 Ekim 2019, 18:54:27 »
Arkadaşlar merhaba tam 17 gün önce sakal ekimi yaptırdım. İşlemden genel anlamda memnunum saç ekiminde olduğu gibi ilk 3 gün nispeten zor geçti ama şimdi iyiyim hiçbir sıkıntı yok. Sizlere sormak istediğim şey ekilen kökler uzadiktan sonra bana seyrekmis gibi geliyor ekimi yapan merkez 6-12 ay içinde ekilenlerin gurlesip güçleneceğini söyledi sizlere fotoğraf atıyorum yorumlarsaniz sevinirim 17. Güne göre nasıl gözüküyor ve yeni çıkanların cansız ve seyrek durması normal mi bana sanki ilk 10 gün daha sık bir görünüm vardı gibi geliyor ? Şimdiden teşekkürler. .
Not: Sakal ekimi ile alakalı bilginiz yoksa saç ekimi ile kiyasalayip da yorum yapabilirsiniz..

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Ynt: SAKAL EKİMİ YAPTIRDIM
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2019, 20:23:02 »
Arkadaşlar merhaba tam 17 gün önce sakal ekimi yaptırdım. İşlemden genel anlamda memnunum saç ekiminde olduğu gibi ilk 3 gün nispeten zor geçti ama şimdi iyiyim hiçbir sıkıntı yok. Sizlere sormak istediğim şey ekilen kökler uzadiktan sonra bana seyrekmis gibi geliyor ekimi yapan merkez 6-12 ay içinde ekilenlerin gurlesip güçleneceğini söyledi sizlere fotoğraf atıyorum yorumlarsaniz sevinirim 17. Güne göre nasıl gözüküyor ve yeni çıkanların cansız ve seyrek durması normal mi bana sanki ilk 10 gün daha sık bir görünüm vardı gibi geliyor ? Şimdiden teşekkürler. .
Not: Sakal ekimi ile alakalı bilginiz yoksa saç ekimi ile kiyasalayip da yorum yapabilirsiniz..

Geçmiş olsun. Sakal ekimi konusunda bilgim yok ancak çok sık uzatıp kesen biri olarak sakal konusunda var. Bu uzunluktayken benim doğal sakalım bundan da seyrek duruyor. Ancak uzayınca hiç bir açıklık kalmıyor. Bence sende de aynı durum olacak, Ekim yaptırmadıgin kısımla karşılaştırabilirsin.

Onun dışında sakalın, bıyığın alt kenarı ile birleşmesi gerekmiyor muydu? Sende üst kenarla birleşmiş o sebeple biraz yukarıda görünüyor. Sen mi öyle istedin?

İsmet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2019, 20:26:47 »
Hayırlı olsun, bıyık üst kısmı hariç problem yok gibi görünüyor. Hangi merkeze yaptırdınız?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2019, 20:42:56 »
Kim yaptı kardeşim bu sakalı Daha önce insan görmeyen biri mi? Böyle sakal çizgisi mi olur bıyıkla aynı hizada da kardeşim çok sorun yaşayacaksın böyle nasıl düzelicek bu şimdi kim yaptı bunu?
Global Moderator

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2019, 21:12:21 »
Çok yukarda olmuş. benim doğal sakallarımda böyle yukarda cımbızla alana kadar canım çıkıyor.

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2019, 21:15:16 »
Çok yukarda

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2019, 21:16:34 »
Referans resim falan gösterdiniz mi? Yani çİzgi belirlerken esinlendikleri bir foto model vs. Oldumu acaba?

Telif hakkı isteseler yeri valla..

King2019

• Full Member
« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2019, 23:36:23 »
Dostum üzmek istemezdim ama madem yorum istemişsin üzgünüm ama çizgi çok kötü dümdüz hiç doğal değil bıyıkla birleşim yeri çok kötü planlanmış..
Zaten sakal ekimi  allah vergisi sakal olmıyacak bari böyle abartı bi çizim yapmasallardı doğallıktan eser yok geçmil olsun tam tutunmadan ekilenleri bence git alsınlar ordan

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2019, 23:36:41 »
Kardeşim hayırlı olsun ama bende beğenmedim

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2019, 23:54:29 »
Sakala keserek şekil verebilir moralini bozmayın arkadaşın :). Benim daha çok dikkatimi çeken sakalın yönleri ve çoklu greftlerin kullanımı. Tekli greft kullanılsa daha doğal bir görüntü oluşurdu. Bu şekilde doğal durmuyor maalesef. Ama bir şekilde çözebilirsiniz. Nerede ekimi yaptırdınız? Ektirmeden önce görüntünüzü bizimle paylaşabilir misiniz lütfen?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Ekim 2019, 00:01:19 »
Moral bozmak en son istediğim şey ama gerçekten insan yüzü bu bilinçsizce yapılır mı 3 kurus için iyice ayağa düştü bu iş sokaktan adam çevirsen sakal çizgisinin nasıl olacağını bilir.
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 11 Ekim 2019, 00:12:34 »
Başkan sakal ekimi zaten doğal değil bence yapılmaması gerekli. Ufak boşluklar olur ya da yara izi vs. olur yapılır sakal ekimi. Tamamen boş alana yapılınca bence çok yapay duruyor. Çizgi gerçekten enteresan olmuş arkadaş böyle istemişse bile ekimi yapan kişinin engel olması gerekirdi. Artık jiletle şekil verirken düzeltecek yapacağı bir şey yok :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 11 Ekim 2019, 00:16:58 »
Yazıklar olsun bu sakal çizgisini yapanlara !! Hiç mi acımamız yok adama çizgi filmlerdeki sakaldan yapmışsınız. Ekim yerini söyleyinde oradan uzak duralım

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #13 : 11 Ekim 2019, 01:04:25 »
Sonradan bir kac seans lazer epilasyonla cizgi duzelebilir ama simdi ugrasmis ektirmis arkadas, yazik o kadar emege paraya pula. Onizuka'nin dedigi gibi bi sure ustarayla halledilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Ekim 2019, 01:21:43 »
Evet ustura ile bir sekilde halledilir ama arkadaşımız iyi bir görüntü için sakal ektirmiş ( bencede doğal değil katılıyorum) ama en azından doğru estetik hatlar önemli İnsanla uğraşanın estetikten anlaması lazım yoksa bu çizgiyi ormanda odun kesen adam da yapar fark yok. Ve uğraşmak neden uğraşmak zorunda kalsın onlar işini düzgün yapsın. Saç sakal çıkmaz anlarım bunlar olur bu işin doğası ama bu hata da değil bu işi bilmeden yapmak kötü olan durum bu maalesef.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram