Saç Ekimi Sonuçları
3-4 saat surdu,biraz acili oldu ekerken,ara vermislerdi o sira sanirim sedasyon etkisi cabuk gecti
Saçı traş etmenin ve etmemenin bir farkı var mı hem öncesi hem sonrası ve operasyon için dostum
yani saçlı olmak iyi ama kabuk dökümü olmadıgı için 10-15 gün tarayamıyorsun,bayağı dağınık duruyor,sonrası kolay olacaktır.
Anladım benim cuma günü revize eğer mümkünse bende kestirmem en ezından kafa çok sırıtmaz diye düşünüyorum
long fue mantıklı,ama ektikleri uzun değil.bilgin olsun,
Zaten ekilecek yerler boşluk olduğu için çok kötü görünmez diye hayal ediyorum tabiki donör alanına ekim greft sayısına göre değişkenlik gösterebilir hocanın tavsiyelerine uyuacağım o konuda
tavsiye olunur,dhi ekim cok iyi ve basarili,cabuk iyilesiyor,Altermed panthenol %9 sprey kullanin,bugun 8.gun bitti,kabuklar kendiliginden dokuldu,cok az kaldi yikadikca onlarda temizlenecektir
Evet ilk ekimim de dhi di yalnız çabuk iyileştiğini fark etmemiştim fakat bu ekimde daha rahat ve daha hızlı iyileştiğini net hissediyorum, iyilesiyor,Altermed panthenol %9 spreyi satın aldım 2 gün sonra ilk yıkamada deneyeceğim dostum tavsiyen için şimdiden teşekkür ederim, dokunmadan püskrtükten sonra bekleyip yıkmayamı geçiyorsun yoksa püskürttüren sonra parmak uçları ile yayıyormusun ekilen ve donör bölgesine
direk sık elle tampon yapabilirsin 30dk sonra tas gibi bisey ile yika,zaten akip gidiyor cok kolay
Sıklık iyi doğallık kötü