Merhaba arkadaşlar,
Lise yıllarımda harika saçlarım vardı. Sınıftaki en güzel saçlar olarak benimki gösterilirdi.
Gelin görün ki 18 yaşımdan itibaren ciddi bir dökülme sorunu yaşamaya başladım. Okuldayken sıramın altı bir sürü saç teliyle dolardı. Sınav stresi, şu bu diyerek pek önemsemedim. Hastaneye, bir kliniğe gitmeyi düşünmeye başladığımda ise hep erteledim. Sonuç büyük bir pişmanlık oldu
Tabi zaman içerisinde kellik tam manasıyla esir aldı. Saçlarım iyice inceldi ve döküldü. 23-24 yaşlarındayken ciddi anlamda kel kalmak çok üzücü olmuştu. Son 2.5 yıldır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum. Son 1.5 yıldır da foruma üyeyim. Burada gördüğüm güzel saç ekimleri beni cesaretlendirdiği gibi, maalesef kötü saç ekimleri de "Acaba?!" dedirtti. Hep bir arayış içinde buldum kendimi. Bu kadar genç yaşta saçlarımı kaybettikten sonra, ömrüm boyunca kullanacağım bir şeyin güzel olmasını istedim. Pek çok klinik ile görüşsem de pek tatmin edici bir karşılık göremedim.
Forumda
jhungberg ve
Imaj6734 nickli abilerimizin saç ekim sonuçlarına rastladım. Özellikle Imaj6734'ün saç ekim sonucunu kendimle çok bağdaştırdım. İnce telli bir saç yapım vardı ve bu noktada tereddütlerim bulunuyordu.
Yukarıda bahsi geçen abilerin Essila Hair / Kadir Öz saç ekim sonuçları:
jhunberg -
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5903.0Imaj6734 -
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=831.0jhunberg'e Essila Hair - Kadir Öz saç ekim sonuçları ile ilgili memnuniyet durumunu öğrenmek için mesaj gönderdim. Aldığım cevap beni yeniden hayata bağladı
Devam eden süreçte Kadir Bey ile görüştüm, sağ olsun çok güzel bir şekilde ilgilendi. İş yoğunluğum falan derken ancak 7 Ekim 2019 Pazartesi günü ilk ekimi yaptırabildim. İkinci ekim 8 Ekim 2019 Salı günü olacaktı, ancak biraz yorgun düştüğümden dolayı 10 Ekim 2019 Perşembe'ye erteledik.
Ektirmeden önceki saçlarımı ve süreçle ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.
Benim gibi ince telli saçları olup ekim yaptıran arkadaşlar da deneyimlerini bildirirse çok mutlu olurum.