Gönderen Konu: Estecenter saç ekimi 3000 greft  (Okunma sayısı 28924 defa)

19bjk03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estecenter saç ekimi 3000 greft
« Yanıtla #31 : 03 Ekim 2016, 17:13:26 »
ekim alanına göre 3000 greft sonuç mükemmele yakın olur diye düşünüyorum, ancak çıkışlar henüz başlamış görünüyor, ön saç çizgisi oluşmamış, bir iki hafta sonra yeni bir foto paylaşırsan daha doğru yorumlar alabilirisin diye düşünüyorum,,
100. gün için sonuçlar normal görünmekle beraber çıkışlar az ve var olan saçların uzun olması sebebiyle görüntü tuhaf duruyor,, o nedenle saçları kestirsen daha güzel bir görünüm elde edebilirsin.. çok değil 2 hafta sonra çok farkeder ve güzel olacağa benziyor.. umarım hayalindeki gibi olur.. hayırlı olsun..

Apoxxx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimsonuçları
« Yanıtla #32 : 03 Ekim 2016, 18:42:42 »
Yorumlarınız için teşekkürler önerilerinizi dikkate alıcam.evet bencede tezat bi görüntü mevcut şu an kestirebilirim tabikide.iyi dilek ve yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim biliyorsunuz bu süreçte moral ve sitres yapmamak büyük etken bence
Estecenter 3000 greft saçekimi

Apoxxx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimsonuçları
« Yanıtla #33 : 12 Ekim 2016, 03:24:03 »
117.gün fotoolar.hala çok yavaş ilerleme oluyor sanırım yorumlarınızı bekliyorum

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 12 Ekim 2016, 09:39:20 »
Ek ilaç kullanıyo musun biotin, xpecia tablet gibi?Bu ilaçlar çıkış süresini kısaltır. Özellikle Biotin kullan bence.

Apoxxx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimsonuçları
« Yanıtla #35 : 12 Ekim 2016, 16:09:50 »
Evet 1aydır kullanıyorum biotin daha öncesi hiç bir takviye ilaç kullanmadım

meneme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 12 Ekim 2016, 20:51:30 »
merhaba
bu ıs dıger arkadaslarında dedıgı gıbı sabır ısı.surec yavas olabılır ancak senın daha cok zamana ıhtıyacın var.ınsanoglunun butun fonksıyonlarını altust edenlerın basında stres gelır.onemlı olan bu surectekı stresı mınımuma ındırebılmek ve sacın ıhtıyacı olan vıtamınlerı alıp yesermeye yuz tutmus fıdanları guclendırmek.
allah sabır versın kardesım sana ve ekım yapan yapacak olan butun arkadaslara..
bu arada ben de yaptıracam ıkı ay sonra, su an solemek kolay gelıyor ancak yaptırdıktann sonra bız ne yapacaz allah bılır:)

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 12 Ekim 2016, 21:07:41 »
Merhaba arkadaşlar 15 temmuz da saç ekimi yaptırdım şu an 100.günümdeyim gelişmeleri paylaşmak istiyorum değerli bilgilerinizle değerlendirirseniz sevinirim

Bazı ekimlerde , ilk günlerde kafa neden yağlı dana kıyma gibi gözüküyor anlamadım ya ? :)

ismet

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 12 Ekim 2016, 21:14:17 »
hocam şimdiden hayırlı olsun umarım en iyi sonucu alırsın saç çıkışları biraz yavaş ilerliyor ama çıkıyorlar onemli olan o bazılarında 5 6 ayda yavaş yavaş çıkıp aniden patlama oluyor senin saçlarındada olabilir sıkma canını erkenden ek bi ilaç almış olsaydın kanaatimce daha erken çıkabilirdi

Apoxxx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimsonuçları
« Yanıtla #39 : 13 Ekim 2016, 14:34:56 »
Meneme hocam sağolasın dediğin doğru stres yapmamak lazım yorumun için teşekkürler                            Staticx hocam bence yağlı kıyma gibi görünmesi😀dokunun yağ oranıyla alakalı ve doku kalınlığıyla ekim esnasında derimin çok kalın olduğu söylendi ve punc uçları değiştirldi öyleki okadar uzun çıktıki grefler ekim bölgesinde biraz dışarıda kaldılar kanallarında buna binaen derin açılmasına rağmen.       YORGUN hocam inşallah dediğin gibi bi atak olur ve dediğin gibi ilaç kullanımını daha erken başlarda yapsaydım benim kanaatimcede özellikle şok dökülme oranını azaltabilirdim diye düşünüyorum ama malesef bazı şeyleri geç öğrendim kimyasaliçerikli haplara pek hoş bakmadığım için uzak durdum iyide yaptım ama en azında biotin almalıymışım onu anladım.yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim

Apoxxx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimsonuçları
« Yanıtla #40 : 13 Ekim 2016, 15:00:47 »
Meneme hocam inşallah senin ekiminde güzel olur yaptırdığında paylaşırsın artık bende sana şimdiden sabır diliyorum inşallah rahat bi süreç yaşarsın

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 13 Ekim 2016, 15:27:37 »
Hocam selam, 15 temmuzda ekim yaptırdım demişsin.
Acaba tarihte hata mı var??
26 eylulde 100. gun olmuyor çünkü...

Apoxxx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimsonuçları
« Yanıtla #42 : 13 Ekim 2016, 16:24:48 »
Bikkembergs hocam aynen hatalı yazmışım senin söylemenle farkettim şimdi ekim tarihim15 haziran en kısa sürede düzeltirim sağol uyarın için

Apoxxx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimsonuçları
« Yanıtla #43 : 17 Ekim 2016, 15:25:29 »
Selam.ben bu gün saçlarımı kestirdim ekim alanınıda kestirdim makasla ama sonra bi kaç yorum gördüm bu aylarda kesmemenin daha iyi olacağı hakkında acaba bunun gerçekliği varmı tecrubeli forum üyelerinin yorumunu bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Haytata

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 17 Ekim 2016, 15:46:31 »
Traş makinesiyle kestirmenin zararlı olabileceğinden bahsetmiş olabilirler.

Facebook Twitter Instagram