Gönderen Konu: Ekim mi Tedavi mi? RESİMLİİİ  (Okunma sayısı 12164 defa)

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
Ynt: Ekim mi Tedavi mi? RESİMLİİİ
« Yanıtla #76 : 18 Ocak 2020, 01:26:11 »
benim 6 ay kadar sürmüştü işe yaraması,2-3 ay daha sabret hala bir gelişme göremezsen finasteride devam etmenin bir faydası yok
Benimkine benzer mi oldu sizin de? Önler çok fazla seyreldi yağlanma aşırı arttı cinsel istekte aynı şekilde? Bunlara rağmen devam ettiniz mi?

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 18 Ocak 2020, 01:26:55 »
Forumda finasterid kullanıp daha kötü oldu diye iletiler okumuştum. Belki size de finasterid yaramıyor olabilir. Ancak sizin bu durumunuz minoxil kaynaklı da olabilir.
Ne önerirsiniz hocam bu saatten sonra yapılacak ne kaldı?

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 18 Ocak 2020, 01:27:14 »
Propecia kullan proscar hikaye
Propecia kullanıyorum zaten

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #79 : 18 Ocak 2020, 17:41:39 »
Proscar'da Propecia'da aynı etkiyi gösteriyor. Ben iki ilacı da kullanıyorum hiçbir farkı yok.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 18 Ocak 2020, 17:45:10 »
Proscar'da Propecia'da aynı etkiyi gösteriyor. Ben iki ilacı da kullanıyorum hiçbir farkı yok.
Pahalıysa iyidir mantığı. Içeriği aynı finasterid biri 5 mg, biri 1 mg bu kadar basit. Üreten şirket bile aynı. Proscar da devlet desteği var o yüzden ucuz, Amerikada Proscar daha pahalı.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #81 : 19 Ocak 2020, 15:20:57 »
Pahalıysa iyidir mantığı. Içeriği aynı finasterid biri 5 mg, biri 1 mg bu kadar basit. Üreten şirket bile aynı. Proscar da devlet desteği var o yüzden ucuz, Amerikada Proscar daha pahalı.

Aynen öyle. Ben geçmişde bununla ilgili mesaj da yazmıştım, aynı etkiyi gösteriyorsa neden pahalı olan Propecia'ı öncelikli olarak tercih ediyorum diye. Çünkü bölmesi, eşit olarak alınması zor geliyordu bana. Şimdi 1.25 mg kullanmak istediğim için Proscar kullanıyorum. Hemde arada gerçekten ciddi fiyat farkı da var. Ayrıca Proscar'ın bulunması da Propecia'ya  göre daha da kolay.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 25 Ocak 2020, 13:51:28 »
Arkadaşlar yokmu aynı durumu yaşayan ya da tavsiyesi olan?

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 13 Şubat 2020, 23:56:06 »
Son güncellememe cevap alamadım. Yokmu kimsemin tavsiyesi?

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 14 Şubat 2020, 01:49:15 »
finasterid herkeste olumlu sonuç vermiyor dostum herkeste işe yarasaydı bu ilacı kullanıp kellikten kurtulurdu millet sadece yan etki değil yani olay.
üstelik sen ön tarafa fayda etmesini bekliyorsun ki fianasla bu çok zor,bence sen saç ektir gitsin finansla ancak orta tepe ve verteksi koruyabilirsin.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 14 Şubat 2020, 16:58:48 »
finasterid herkeste olumlu sonuç vermiyor dostum herkeste işe yarasaydı bu ilacı kullanıp kellikten kurtulurdu millet sadece yan etki değil yani olay.
üstelik sen ön tarafa fayda etmesini bekliyorsun ki fianasla bu çok zor,bence sen saç ektir gitsin finansla ancak orta tepe ve verteksi koruyabilirsin.

Eyvallah hocam yorumun için. Mevzu ektirmek değil. Dökülmeyi durdurabilsem ektiricem zaten ama daha da arttı problem orda

mr_faruk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 16 Şubat 2020, 17:19:12 »
demek herkeste aynı etkiyi göstermiyor neden böyle farklı sonuçlar oluyor ki .

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 18 Mart 2020, 16:41:55 »
Çok uzatıp değerli vaktinizi çalmıcam. 18 yaşında dökülmem başladı. 20 yaşında kan tahlillerim normal çıkınca acemi doktorun aceleci yönlendirmesiyle minoxile başladım. 1 senede saçlarım 16.17 yaşında ki halime döndü ki zaten açıklığım yoktu şakaklar tepe normaldi sadece hafif cansızlık seyreklik vardı. 1 sene sonra saçla baş edemeyeceğim saç spreyiyle kontrol edebildiğim seviye de saçım gürleşti. Şımarıklık yapıp ilacı bi anda bıraktım. 3 ay tek tel dökülmem olmadı. 4. Aydan itibaren saçım agresif dökülmeye başladı. 4 ay sonra şakaklar açıklı ve hayatım da ilk defa saç derimi gördüm. Tekrar minoxile sarıldım 5 ay sonra saçlarım topladı sonra yeni iş stresti düzensiz kullanımdı derken saçlarım tekrar döküldü. Döngü olayıda girmiş olabilir. Baktım saç ilacı kullandıkça dökülüyor. Tamamen bıraktım ne olacaksa olsum dedim. Demez olaydım tepede %30 civarı saçım kaldı. Bundan 7 ay önce tekrardan minoxa başladım. 5. Ayda max verime ulaştım yüzümde ki kellik ifadesi gitti ön çizgim belirginleşti sorun kalmadı derken hop bi döngü daha ve şimdi ki kıvama geldim 3 aydır sağlam dökülme var. 2 ay önce sevgilimden ayrıldım başım uyuşacak derece de strese girdim gerisi ni siz düşünün. Hayatım boyunca da böyle oldu herşeyi kafaya takar herşey de ince düşünür sorun bulurdum kendime takacak. Artık bıkkınlık geldi ektirsem olmaz mış ilaç ömür boyu olmazmış ne yapacam ben kellik hayatımı bitirdi ben izlemeye devam mı edecem. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum nedir bunun çözümü? Şimdide Allah razı olsun.

Propecia biotin tedavimde 6. Aya girdim. 2 ay önce minoxu tamamen bıraktım. Güncel fotoları ekledim. Dökülme devam ediyorum günlük 200 tel civarı. Ön bölge için öneriniz var mı. Ön çizgiye hiçbir faydası yok propecianın. Lütfen görenler yorum yapsın herkesin görüşüne ihtiyacım var.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #88 : 18 Mart 2020, 16:45:34 »
Propecia biotin tedavimde 6. Aya girdim. 2 ay önce minoxu tamamen bıraktım. Güncel fotoları ekledim. Dökülme devam ediyorum günlük 200 tel civarı. Ön bölge için öneriniz var mı. Ön çizgiye hiçbir faydası yok propecianın. Lütfen görenler yorum yapsın herkesin görüşüne ihtiyacım var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 20 Mart 2020, 18:14:38 »
Minoksili bıraktığın için ciddi bir dökülme olacaktır finasterid de zamanla toparladığı kadar toparlar

Dökülme artışının nedeni minoxil i bırakman şok yaşıyorsun zamanla finasterid bakalım ne kadar toparlar şu an finasterid kullanmasan dökülme çok saha fazla olurdu.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram