Gönderen Konu: Ekim mi Tedavi mi? RESİMLİİİ  (Okunma sayısı 12224 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Ekim mi Tedavi mi? RESİMLİİİ
« Yanıtla #15 : 12 Ekim 2019, 00:29:44 »
Sıkılaştırma işlemi var olan saçlara zarar vermez mi?

Doğru ellerde yapılırsa zarar vermez. Forumda bu konuda benzer bir örneği mevcut. Tabi finasterid de saçları toparlar ben kendi saçlarımın büyük bölümünü bu şekilde toparladım ancak sizin ön çizgi de kaybınız çok. Bu nedenle doğru ellerde sıklaştırma ekimi yapılabilir. Attığım konuda sanırım konu sahibi finasterid ile birlikte ekim yaptırmıştı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2019, 00:06:00 »
Koray hoca çok pahalı hocam benim bütçem o kadar yok. Ucuz yerlerde çim gibi duruyor. İlaçlarla kurtarılmıyor demek ki bu illet. Umudum kalmadı artık.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 21 Ekim 2019, 15:05:17 »
Koray erdoğan ekim merkeziyle görüştüm. Şuan dökülmenin en yoğun olduğu dönemde olduğumu. Ekim yapılırsa tepe bölgedeki var olan saçlara zarar gelebileceği söylendi. 6 ay finasterid kullanıp saçı güçlendirip tekrardan görüşelim dendi. Ne diyosunuz arkadaşlar. Minox akşamları 8 fıs devam ediyorum. Bu saçlar toparlanır mı. Ekim yakın zamanda gözükmüyo :(

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Ekim 2019, 02:02:15 »
En azından ön bölgeye yaptır kardeşim. Saçın çok açılmış bu yaşlarda böyle gezme. İleride dökülürse arkalarada ektirirsin. Alnın çok uzamış ve kötü duruyor

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Ekim 2019, 03:09:05 »
Minoxil dökülmenize bir fayda sağlamıyor gibi, Asmed'in önerisi üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Ben yerinizde olsam ön çizgiye ekim yaptırırdım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 22 Ekim 2019, 17:41:24 »
Tedavime başlıyorum arkadaşlar. Solgar 5000 biotin ve L-arginin, vichy dercos dökülme karşıtı şampuan ve proscar aldım. Ek olarak bemix bepanthen ve evigen ampul aldım bunları çam terebendi badem yağı jojoba yağı çörek otu yağı ile karışımlı haftada 2 kez kullanıcam. Tabi bunlar ek takviye asıl çözümü proscar ve etkisini yitirmiş olan minoxilden bekliyorum. Saçım aşırı yağlı sabah yıkıyorum ertesi gün yıkanmamış gibi yağlı oluyor. İnşallah bunlar çözüm olur. Varsa bunlara ek öneriniz dinlemek isterim. Ekime yanaşmıyo kaliteli ekim merkezleri.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 22 Ekim 2019, 19:09:24 »
Güncel fotoğraflar..

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 22 Ekim 2019, 20:26:50 »
Proscarı topikal kullan bence oral dan Çok daha etkili.. Ve yan etkisi yok gibi ama emin değilim en azından daha az..
Bemix evigen bepanthen bi işe yaramıyor aylarca kullandım pis kokusu cabası 3 gün çıkmıyor kokusu

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 22 Ekim 2019, 21:59:22 »
Proscarı topikal kullan bence oral dan Çok daha etkili.. Ve yan etkisi yok gibi ama emin değilim en azından daha az..
Bemix evigen bepanthen bi işe yaramıyor aylarca kullandım pis kokusu cabası 3 gün çıkmıyor kokusu
Proscar topikal nasıl kullanılıyor?

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 23 Ekim 2019, 16:35:44 »
Topikali bende merak ettim. Oral daha fazla etki eder diyorlar ama.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 24 Ekim 2019, 19:11:49 »
Forumdaki araştırmalarım sonucu serkan aygınla görüşme sağladım. Ön bölge için 3000 graft ekim ön gördü. Dünde propeciaya başladım. Kasım 1 randevu kasım 2 ekim planlaması yapıldı. Bu kadar erken beklemiyordum şaşırdım açıkcası. Propecia ile saçları güçlendirme fırsatım kalmadı.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 25 Ekim 2019, 01:58:52 »
Mantıklı bir tercih olmuş sizin için şimdiden hayırlı olsun.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 25 Ekim 2019, 02:05:11 »
Hayırlı olsun. Sen yinede başla şimdiden. Ne kadar güçlendirirsen saçları o kadar kardır. Ön bölge için ekim doğru tercih. Çok açılmış çünkü

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 25 Ekim 2019, 13:29:59 »
Allah razı olsun arkadaşlar. Ekim yaptıracağım için mutluyum. Kurtulacam inşallah bu dertten. Saçımın hala yoğun dökülmesi canımı sıkıyor sadece. İnşallah zamanlamam yanlış değildir ekim için.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 25 Ekim 2019, 15:36:42 »
Zamanlama yanlış değil ancak 2. ekime ileri de ihtiyaç duyacağınız kesin. Hatrı sayılır bir şekilde saç kaybınız var ön tarafa çok fazla greft harcamayın derim. İlerisi için mutlaka stok bırakın. Finasterid kullanırsanız mevcut saçlarınız zaten hacim kazanacak. Ben sizin başarılı bir ekimle çok iyi görüntü yakalayacağınızı düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram