Anket

Sizce ekim sonucum nasıl sonuçlanır?

Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim  (Okunma sayısı 14928 defa)

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim
« Yanıtla #106 : 25 Haziran 2020, 22:44:41 »
Bu anskiyete bozukluğu bende de var.
Hatta kullanılan haplar saç da döküyor.
Senin dökülme tipinle aynı dökülmem var.
Anksiyete bozukluğu için hangi hapı ne kadar kullandın hocam, bi de geçti mi
Uzun uzun kendi hikayemi anlatayım kardeşim, Anksiyete genelde bir travma sonrası meydana geliyor, benim nefes darlığı şikayetim vardı ve kaç doktora gittiysem çözülmedi ve bu süreç 2 yıl boyunca işkence etti diyebilirim,  sonradan artık yeter bu eziyet öldürmüyor süründürüyor diyerekten genel cerraha gittim tesadüfen öğrendim ki endoskopi sonucunda ortaya çıktı mide fıtığı varmış diyaframa baskı yapıyormuş bu yüzden nefes açlığı çekiyormuşum. İşte bu beni 2 yıl içinde anksiyete yaptı. (Saolsunlar senin bişeyin yok diye beni eve gönderen bakkaldan diploma alan doktorlar yok mu Allah bildiği gibi yapsın!)
3 ay antidepresan aldım doktorum en az 6 ay tedavi süreci demişti ben ilaçlara hep karşı olduğum içim 3 ay sonunda iyileştiğimi düşünerek ilacı kestim 1 ay sonra anksiyete tekrar etti. Ekim sırasında ise özellikle anestezi istedim yoksa kesinlikle 7 saat o koltukda duramazdım ki anksiyetemin tavan olduğu dönemde ektirdim 10 dk saç traşında bile duramıyordum anlıyorsun beni kardeşim çarpıntı vs oluyor bela bir illet, neyse en sonunda tekrar doktora gittim ilacım değişti doz artırıldı 6 ay aralıksız kullandım o süreçte bana iyi gelen ilacı bulana dek baya bir ilaç değiştirdik her ilaç herkeste aynı etkiyi vermiyor. Duxet iyi geldi bana (sanırım 4 kutu kullandım kafanıza göre kullanmayın size iyi gelen ilaç farklı olabilir) , daha sonra ilacım bitince başka bir doktora gitmek zorunda kaldım kendi doktorum izindeydi, oda bana prozac'a geçelim dedi onu yazdı 2 kutu da onu kullandım bitince ben kendi isteğim ile bıraktım yan etkileri var unutkanlık yapıyor vs. 6 aydır antidepresan almıyorum iyiyim anksiyetem tekrar etmedi şükür, birazda bu obsesyonun (takıntı) alt dalı anksiyete, sürekli anksiyetem çıkar kaygısını düşünür kafanda kurarsan kesin olarak başına geliyor, takıntıyı atmak lazım tabi bu döngüyü kıranda antidepresan oluyor malesef. Strese girdiğim dönemler sanki anksiyete atağı gelecek gibi oluyor ama artık bunun üzerinde durmuyorum gelirse gelsin gibisinden rahatım bunu bu şekilde yendiğimi düşünüyorum. İzzet güllü adlı psikoloğun youtube terapi videolarını izlemeni tavsiye ederim geçmiş olsun.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #107 : 25 Haziran 2020, 22:46:31 »
Sonuç başarılı kardeşim destek alırsan kendi saçlarınla daha da güzel olur

Teşekkür ederim hocam propecia ile günde 1/2 tablet ile desteklemeye başladım tekrardan

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #108 : 25 Haziran 2020, 22:52:37 »
Ustadim saclarin harika olmus. Bambaska bir havan olmus. Gule gule kullan.

Bende de finasterite'in yan etkileri olmustu (ereksiyon problemi ve az gelen meni) ben ekimi desteklemek adina 4 gunde bir 3/1 aliyorum. Yan etkisini pek gormedim. Belki dozu benim yaptigim gibi azaltabilirsin.

Teşekkürler hocam memnunum şuan bende günde 1/2 almaya başladım durumu inceleyip uygun dozu bulana kadar yavaş yavaş dozu düşürücem

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #109 : 25 Haziran 2020, 22:54:44 »
bu serkan aygının kötü sonucu yok galiba her ektiren buraya gelip nazire yapar gibi foto atıyor  :) şaka kardeşim hayırlı olsun yeni saçların harika duruyor.

Keşke bedava ekseydi günde 1 foto atardım  ;D

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #110 : 25 Haziran 2020, 22:57:52 »
Sürece göre çok başarılı bir sonuç

Teşekkürler  :)

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #111 : 25 Haziran 2020, 23:02:41 »
Hayırlı olsun güzel duruyor saçların biraz daha gelişirse harika olur
Teşekkürler :) 4 ay sonra son hali fotosunu paylaşacağım

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #112 : 25 Haziran 2020, 23:03:48 »

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #113 : 04 Eylül 2021, 09:45:07 »
Ekimden iki sene sonraki sonuç  :)

« Son Düzenleme: 04 Eylül 2021, 12:32:59 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 04 Eylül 2021, 12:33:35 »
Maşallah valla harika duruyor detaylı resimler istiyoruz ama:)
Global Moderator

King2019

• Full Member
« Yanıtla #115 : 04 Eylül 2021, 22:48:46 »
Sonuç çok başarılı güle güle tara

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #116 : 05 Eylül 2021, 08:16:27 »
Traş olduktan sonraki resimler günceldir

https://www.hizliresim.com/puq03q6

https://www.hizliresim.com/p48k6m5

https://www.hizliresim.com/bz4zl4d

https://www.hizliresim.com/fmfzqbt

https://www.hizliresim.com/3g0xale

Yeni ekilenler sanırım dökülmüyor ama aşırı bir saç dökülme problemim var şuan buna mesleğiminde etkisi büyük sanırım mühendis olduğum için 12 saat baret takıyorum tabiki ara ara çıkarsamda özellikle yaz aylarında kafamı aşırı terletiyor ve döküyor, her gün saçımı yıkamak zorunda kalıyorum ve yan etkilerinden dolayı hiçbir takviye kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum, sanırım ikinci bir sıklaştırma operasyonunu planlayacağım tabi dökülme iyice yavaşladıktan sonra 2-3 sene sonra bakalım duruma göre :)

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #117 : 05 Eylül 2021, 08:32:49 »
Traş olduktan sonraki resimler günceldir

Yeni ekilenler sanırım dökülmüyor ama aşırı bir saç dökülme problemim var şuan buna mesleğiminde etkisi büyük sanırım mühendis olduğum için 12 saat baret takıyorum tabiki ara ara çıkarsamda özellikle yaz aylarında kafamı aşırı terletiyor ve döküyor, her gün saçımı yıkamak zorunda kalıyorum ve yan etkilerinden dolayı hiçbir takviye kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum, sanırım ikinci bir sıklaştırma operasyonunu planlayacağım tabi dökülme iyice yavaşladıktan sonra 2-3 sene sonra bakalım duruma göre :)

Facebook Twitter Instagram