Bu anskiyete bozukluğu bende de var.
Hatta kullanılan haplar saç da döküyor.
Senin dökülme tipinle aynı dökülmem var.
Anksiyete bozukluğu için hangi hapı ne kadar kullandın hocam, bi de geçti mi
Uzun uzun kendi hikayemi anlatayım kardeşim, Anksiyete genelde bir travma sonrası meydana geliyor, benim nefes darlığı şikayetim vardı ve kaç doktora gittiysem çözülmedi ve bu süreç 2 yıl boyunca işkence etti diyebilirim, sonradan artık yeter bu eziyet öldürmüyor süründürüyor diyerekten genel cerraha gittim tesadüfen öğrendim ki endoskopi sonucunda ortaya çıktı mide fıtığı varmış diyaframa baskı yapıyormuş bu yüzden nefes açlığı çekiyormuşum. İşte bu beni 2 yıl içinde anksiyete yaptı. (Saolsunlar senin bişeyin yok diye beni eve gönderen bakkaldan diploma alan doktorlar yok mu Allah bildiği gibi yapsın!)
3 ay antidepresan aldım doktorum en az 6 ay tedavi süreci demişti ben ilaçlara hep karşı olduğum içim 3 ay sonunda iyileştiğimi düşünerek ilacı kestim 1 ay sonra anksiyete tekrar etti. Ekim sırasında ise özellikle anestezi istedim yoksa kesinlikle 7 saat o koltukda duramazdım ki anksiyetemin tavan olduğu dönemde ektirdim 10 dk saç traşında bile duramıyordum anlıyorsun beni kardeşim çarpıntı vs oluyor bela bir illet, neyse en sonunda tekrar doktora gittim ilacım değişti doz artırıldı 6 ay aralıksız kullandım o süreçte bana iyi gelen ilacı bulana dek baya bir ilaç değiştirdik her ilaç herkeste aynı etkiyi vermiyor. Duxet iyi geldi bana (sanırım 4 kutu kullandım kafanıza göre kullanmayın size iyi gelen ilaç farklı olabilir) , daha sonra ilacım bitince başka bir doktora gitmek zorunda kaldım kendi doktorum izindeydi, oda bana prozac'a geçelim dedi onu yazdı 2 kutu da onu kullandım bitince ben kendi isteğim ile bıraktım yan etkileri var unutkanlık yapıyor vs. 6 aydır antidepresan almıyorum iyiyim anksiyetem tekrar etmedi şükür, birazda bu obsesyonun (takıntı) alt dalı anksiyete, sürekli anksiyetem çıkar kaygısını düşünür kafanda kurarsan kesin olarak başına geliyor, takıntıyı atmak lazım tabi bu döngüyü kıranda antidepresan oluyor malesef. Strese girdiğim dönemler sanki anksiyete atağı gelecek gibi oluyor ama artık bunun üzerinde durmuyorum gelirse gelsin gibisinden rahatım bunu bu şekilde yendiğimi düşünüyorum. İzzet güllü adlı psikoloğun youtube terapi videolarını izlemeni tavsiye ederim geçmiş olsun.