Anket

Sizce ekim sonucum nasıl sonuçlanır?

Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim  (Okunma sayısı 14956 defa)

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim
« Yanıtla #75 : 18 Mart 2020, 15:01:16 »
 Bugün itibariyle resimlerimi paylaşıyorum bana sorarsanız memnuniyet yüzdesi şahsen %70. Henüz süreç tamamlanmış değil, yeni çıkan saçlarım ince telli ve xpecia dan başka bişey kullanmadım ve toplamda 3 seans prp ye gittim faydası olduğunu düşünmüyorum dün itibariyle propecia 1mg (finasterid) e başladım.

Ekimin 150. Günü tek fotoğraf şu şekilde:
Burda saçlar aşırı ince dökülürkende böyleydi sonra hepsi gitti umarım ekilenler gitmez :D

Bunlarda ekimin 161. gününden yani bugün.

Garajda önden görünüm (karşıdan gün ışığı)

Flörasan ışığı önden yandan genel görünüm

Flörasan + Flaş ışığı

Sadece Flaş ışığı

Genel görünüm

Sonuç olarak eski halime göre %70 memnunum sürecin devamını göreceğiz bakalım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 18 Mart 2020, 16:26:35 »
150 günde %70 memnuniyet çok iyi bir rakam süreç erken daha çok gelişir bu saçlar gayet güzel gelişmiş saçların maşallah
Global Moderator

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 18 Mart 2020, 16:59:51 »
150 günde %70 memnuniyet çok iyi bir rakam süreç erken daha çok gelişir bu saçlar gayet güzel gelişmiş saçların maşallah

En azından bir contrast var eskisi gibi ayna karşısında zaman harcamıyorum yıkadıktan sonra 2 sn elimle düzeltip çıkıyorum. %70 memnuniyetim bu yönden aslında ancak tabiki seyreklik var artık tel çıkışı beklentim yok var olanlar kalınlaşır diye düşünüyorum. Saç çizgisi bile yetiyor biyerde :) tepeden ışık  vurmadığı sürece şuan mutluyum. Arkadaşlarım anlamıyor ekim olduğunu çünkü eskiside bundan farklı değildi çünkü arkaları uzatıp açık alanları kapatıyordum şuan o derdim yok. Teşekkürler hocam :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 18 Mart 2020, 17:39:06 »
150 gün daha başındasın şurda 1 aydır saçlar çıkıyor tabiki daha çıkış olucak :)
Global Moderator

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 18 Mart 2020, 17:55:59 »
hocam bence 10 yaş gençleşmişin ön çizgi bile yeter demişsin kesinlikle haklısın ön çizgi bile yüzüne belirgin bi çekici ifade katmış ön çizginin net olması bile başlı başına sevindirici olmuştur senin adına
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 18 Mart 2020, 18:08:12 »
150 gün daha başındasın şurda 1 aydır saçlar çıkıyor tabiki daha çıkış olucak :)

Öyle mi diyorsun hocam buna sevindim :) umarım dediğiniz gibi olur.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 18 Mart 2020, 18:10:40 »
hocam bence 10 yaş gençleşmişin ön çizgi bile yeter demişsin kesinlikle haklısın ön çizgi bile yüzüne belirgin bi çekici ifade katmış ön çizginin net olması bile başlı başına sevindirici olmuştur senin adına

10 yaş mı :) teşekkür ederim kesinlikle çizgi bile sevindiriyor seyrekliğe çok takılmıyorum :)

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 19 Mart 2020, 03:31:12 »
bence hocam ekim öncesine bir daha bak memnuniyetin yükselir eminim birde henüz sürecin ortası olduğunu düşünürsek.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 19 Mart 2020, 03:54:44 »
bence hocam ekim öncesine bir daha bak memnuniyetin yükselir eminim birde henüz sürecin ortası olduğunu düşünürsek.
Ekim öncesi resimde açık alanları bilerek açıp fotoğraf çektim normalde arkadaki saçları açık alanların üstüne örtüp sprey ile sabitliyordum. Ama tabiki ekim öncesi ile dağlar kadar fark var ama insanlar saç ektirdiğimi anlamıyorlar :) okadar iyi kapatıyordum açık alanları

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 19 Mart 2020, 18:34:23 »
Sende benim gibi spreye mahkum yasayanlardansin demekki :D bende geçen sene ekim yaptirdim ama sprey kullanarak kapatmaya devam ediyorum rüzgar sürekli uçuruyor saclari ve beklediğim kadar kapanmadi açık alanlar.insallah sende kapanirda kurtulursun.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 19 Mart 2020, 19:26:30 »
Sende benim gibi spreye mahkum yasayanlardansin demekki :D bende geçen sene ekim yaptirdim ama sprey kullanarak kapatmaya devam ediyorum rüzgar sürekli uçuruyor saclari ve beklediğim kadar kapanmadi açık alanlar.insallah sende kapanirda kurtulursun.

Hocam aman diyim o sprey dökmeyi hızlandırıyor bence kullanma ben artık kullanmıyorum saçları belli oranda kısa tutarsan rüzgar uçurmaz uzayınca dağılıyor. Sprey kullanma sakın o saç diplerine gidiyor saçı giderek inceltip döküyor saç ekiminden sonra kesinlikle kullanılmamalı. Ben süreç tamamlanınca vaxa geçicem. Onuda saçın köklerine değil üst taraflarına doğru sürmeyi düşünüyorum. :)

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 19 Mart 2020, 22:16:25 »
Surecin harika gidiyor!! Kafa kapanmis.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 19 Mart 2020, 22:45:22 »
Surecin harika gidiyor!! Kafa kapanmis.

Teşekkürler hocam :)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 20 Mart 2020, 12:10:21 »
Hocam aman diyim o sprey dökmeyi hızlandırıyor bence kullanma ben artık kullanmıyorum saçları belli oranda kısa tutarsan rüzgar uçurmaz uzayınca dağılıyor. Sprey kullanma sakın o saç diplerine gidiyor saçı giderek inceltip döküyor saç ekiminden sonra kesinlikle kullanılmamalı. Ben süreç tamamlanınca vaxa geçicem. Onuda saçın köklerine değil üst taraflarına doğru sürmeyi düşünüyorum. :)

Hocam saçın dökülmesinin tek sebebi genetiktir gerisi yalan doktorum bile bunu söyledi zaten sıkıntı olsaydı kullanmazdim önce bunu düzeltelim.İkincisi de hem kısa saç bana hiç gitmiyor hemde zaten yaptırdığım Ekim yüzde yüz memnun etmedi bir sürü boşluk var on çizgide ve gerisinde şekil almıyor doğru dürüst yoksa kullanmazdim yani.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 20 Mart 2020, 13:33:06 »
Hocam saçın dökülmesinin tek sebebi genetiktir gerisi yalan doktorum bile bunu söyledi zaten sıkıntı olsaydı kullanmazdim önce bunu düzeltelim.İkincisi de hem kısa saç bana hiç gitmiyor hemde zaten yaptırdığım Ekim yüzde yüz memnun etmedi bir sürü boşluk var on çizgide ve gerisinde şekil almıyor doğru dürüst yoksa kullanmazdim yani.

Hocam banada öyle dediler ama genetik faktörün yanında birde var olan saçları koruyamamaktan ötürü dökülme diye bir durum var, saç köklerinizi havasız bırakırsanız direkt saç inceliyor ve dökülüyor

Facebook Twitter Instagram