Anket

Sizce ekim sonucum nasıl sonuçlanır?

Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim  (Okunma sayısı 14915 defa)

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim
« : 08 Ekim 2019, 22:08:22 »
Merhaba arkadaşlar bende 2015 den bu yana araştırdığım(aslında detaylı araştırmadığım) sadece güvendim güven verdi hep konuşmalarını dinledim youtube dan ve bu forumda bir arkadaş ektirmiş memnun kalmış ordan yola çıkarak (başka hiçbir ekim merkezi ile görüşmedim) bu arada forumda yeni üyelik açtım ancak  kural olarak klinik ismi vs istiyor diye doktorun adını verdim hiçbir reklam yapma amacım yok. Serkan bey bana bedava ekmedi gittim 8 bin TL bayılıp ektirdim sonuçları paylaşmak için burdayım. Bendeki sonuç güzel olursa sizde gidin ektirin diye. 3850 greft bir ekim oldu. Yarın resim ekleyeceğim selametle kalın!

Greft sayılarım:
1 Hair Shaft Grafts: 280
2 Hair Shaft Grafts: 1250
3 Hair Shaft Grafts: 1770
4 Hair Shaft Grafts: 360
Sakal : 190
toplamda 3850 Graft

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2019, 22:15:33 »
bekliyoruz kardeşim hayırlı olsun.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2019, 22:50:36 »
Ekim öncesi açık alanları ve ekim sonrası ilk gece resimleri bu şekildedir. Toplamda 3850 greft Ekim yapıldı benim alın yapım geniş olduğu için çok öne girmediler bu şekilde karar verildi umarım sonuç güzel olur.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2019, 22:53:36 »
bekliyoruz kardeşim hayırlı olsun.

Teşekkürler bu arada umarım sonuç beklediğim gibi olur.

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 09 Ekim 2019, 23:59:45 »
Ekiminiz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç olur inşallah

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2019, 18:39:59 »
Ekiminiz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç olur inşallah

Teşekkürler üsdat. Bu arada ekilen saç kökleri kuruma ihtimali var mı? Bir arkadaş korkuttu beni kabuklar çıkarken kökşe birlikte çıkabilir mi? Fazla gerginlik hissediyorum birde nemlendirici losyon kullandığım halde aşırı gergin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2019, 20:10:17 »
Hayırlı olsun ekimin açık alana göre güzel planlanmış umarım sonuc mutlu eder
Global Moderator

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 11 Ekim 2019, 11:20:27 »
Hayırlı olsun ekimin açık alana göre güzel planlanmış umarım sonuc mutlu eder
teşekkür ederim greftlerde  3 lü ve 4 lü kök sayılarım oldukça fazla olduğu söylendi kanalı açan Cüneyt bey donör den alım yapan burcu hanıma benim adıma teşekkür edeceğini söyledi çok iyi yerlerden alım yapmış.

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #8 : 11 Ekim 2019, 11:31:13 »
Hayirli olsun ekim bolgesi genis umarim sonuc tatmin eder. On bolgede sacli bolgeyede ekim olmus serkan hoca bu konuda sagli bolgeye ekim yapma kararini nasil verdi genelde ekim yapmaktan cekiniyor

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 11 Ekim 2019, 11:41:06 »
Hayirli olsun ekim bolgesi genis umarim sonuc tatmin eder. On bolgede sacli bolgeyede ekim olmus serkan hoca bu konuda sagli bolgeye ekim yapma kararini nasil verdi genelde ekim yapmaktan cekiniyor

Teşekkürler hocam yaşım 28 olduğu için sanırım dökülme devam ediyordu ve bana o bölgenin çok zayıf olduğunu söyledi ince telli bir saç yapım var, tam birşey diyecekken ben büyük ihtimal onlarında döküleceğini söyledim beni onayladı hemen ve yokmuş gibi ekicez dedi saç çizgimi çizdi. Kanalı açan Cüneyt bey ile kanal açım sırasında biraz konuştuk o bölgeden eski saçlarımdan yine aralarda kökleri zarar görmeyen ve çıkacak olan saçların olacağını söyledi. Umarım sonuç güzel olur greft başı 2 li 3 lü ve 4 lü tel sayılarımı ekledim sık olacağını düşünüyorum umarım hayal kırıklığı yaşamayız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Ekim 2019, 11:53:01 »
teşekkür ederim greftlerde  3 lü ve 4 lü kök sayılarım oldukça fazla olduğu söylendi kanalı açan Cüneyt bey donör den alım yapan burcu hanıma benim adıma teşekkür edeceğini söyledi çok iyi yerlerden alım yapmış.

Güzel o zaman saç ortalaman yüksek kapatıcılık oranı için avantaj
Global Moderator

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 11 Ekim 2019, 13:07:54 »
Güzel o zaman saç ortalaman yüksek kapatıcılık oranı için avantaj

Artık sürece bakacağız beklentim yüksek yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım ki hayal kırıklığı yaşarsak en az psikolojik zararla atlatabileyim. Süreç ilerledikçe resimli bilgi vereceğim :)

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #12 : 11 Ekim 2019, 14:35:25 »
Bende ayni yerde yaptirdim ekimi ve cuneyt bey yapti. Skintisiz surec oluyor yeme icmeye dikkat edin yagli yiyeceklerden bi muddet uzak durmakta fayda var.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 11 Ekim 2019, 14:51:33 »
Bende ayni yerde yaptirdim ekimi ve cuneyt bey yapti. Skintisiz surec oluyor yeme icmeye dikkat edin yagli yiyeceklerden bi muddet uzak durmakta fayda var.

Evet dikkat etmeye çalışıyorum bugün ilk yıkamayı yapacağım. Siz operasyonu ne zaman geçirdiniz?

King2019

• Full Member
« Yanıtla #14 : 11 Ekim 2019, 16:28:24 »
Greft sayılarını verdilermi size??

Facebook Twitter Instagram