Anket

Sizce ekim sonucum nasıl sonuçlanır?

Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim  (Okunma sayısı 14929 defa)

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Serkan Aygın Saç ekim sürecim
« Yanıtla #90 : 20 Haziran 2020, 17:52:58 »

Son foto karanlık çıktı çok belli değil ama genel olarak 8. Ay durum bu 12. Ay beklentim bunun üzerine çok yok, bakalım 4 ay sonra üzerine ne ekleyecek.

Dökülme başladı sanırım eski saç tellerim ama böyle giderse aşırı seyrelme bekliyorum. Sanırım finasterite yeniden başlayacağım.

Siempre26

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 20 Haziran 2020, 23:18:51 »
Finas ı ne kadar kullandın hocam da bıraktın?

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #92 : 20 Haziran 2020, 23:48:29 »
Finas ı ne kadar kullandın hocam da bıraktın?

Çok değil hocam 2-3 kutu xpecia daha sonra 2 kutu propecia ya geçiş yaptım kullandığım dönem iyiydi ama yan etki yaptı kestim tekrar başlıcam

Siempre26

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 21 Haziran 2020, 00:00:58 »
Çok değil hocam 2-3 kutu xpecia daha sonra 2 kutu propecia ya geçiş yaptım kullandığım dönem iyiydi ama yan etki yaptı kestim tekrar başlıcam
bir şekilde desteklemek şart. En güzeli aslında 18 ay boyunca finas+xpecia ama haklısın yan etki olayı can sıkıcı.

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #94 : 21 Haziran 2020, 00:23:39 »
bir şekilde desteklemek şart. En güzeli aslında 18 ay boyunca finas+xpecia ama haklısın yan etki olayı can sıkıcı.

18 ay mı hocam sonra durum malum  ;D
bize gelmez o işler arada 2-3 kutu besleyip sonra kesmek lazım yoksa gidiş gidiş değil yani  ;D

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 21 Haziran 2020, 00:27:39 »
18 ay mı hocam sonra durum malum  ;D
bize gelmez o işler arada 2-3 kutu besleyip sonra kesmek lazım yoksa gidiş gidiş değil yani  ;D

Bir kutu ne kadar sürdü, ne etkisi oldu hocam?

56kral

• Full Member
« Yanıtla #96 : 21 Haziran 2020, 00:44:30 »

Son foto karanlık çıktı çok belli değil ama genel olarak 8. Ay durum bu 12. Ay beklentim bunun üzerine çok yok, bakalım 4 ay sonra üzerine ne ekleyecek.

Dökülme başladı sanırım eski saç tellerim ama böyle giderse aşırı seyrelme bekliyorum. Sanırım finasterite yeniden başlayacağım.

Hocam önceki haline göre bile şuanki sonuçların mükemmel ve doğallık ön planda olmuş ekimden saç yapında iyiymiş

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 21 Haziran 2020, 00:58:55 »
Bir kutu ne kadar sürdü, ne etkisi oldu hocam?

Günde 1 adet alıyordum 28 tablet 28 gün gidiyor dökülme duruyor var olan saçlar canlanıyor fakat yan etki olarak libido yerlerde hocam.Ancak ek olarak belirtmem lazım ben antidepresan ile birlikte alıyordum bir dönem anksiyete problemi ile uğraştım onun tedavisi bitti şuan sadece finasterite başlıcam belkide çok fazla bir yan etki yapmaz deneyerek görücez bakalım, hani iki hap bir arada maksimum bir yan etki yapmış olabilir, sonuç olarak ikiside libido azaltıcı etkisi olduğu bilinen ilaçlar

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #98 : 21 Haziran 2020, 01:01:46 »
Hocam önceki haline göre bile şuanki sonuçların mükemmel ve doğallık ön planda olmuş ekimden saç yapında iyiymiş

Teşekkürler hocam bende oldukça memnunum sonuçtan bu kadar bile beklemiyordum şahsen, şuan sürecin devam ettiği söyleniyor 1 yılın sonunda üzerine ne katar bilmem ama bekleyip görücez :) finasterit desteği şart ama dökülmeler başladı yine

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 21 Haziran 2020, 11:33:56 »
Günde 1 adet alıyordum 28 tablet 28 gün gidiyor dökülme duruyor var olan saçlar canlanıyor fakat yan etki olarak libido yerlerde hocam.Ancak ek olarak belirtmem lazım ben antidepresan ile birlikte alıyordum bir dönem anksiyete problemi ile uğraştım onun tedavisi bitti şuan sadece finasterite başlıcam belkide çok fazla bir yan etki yapmaz deneyerek görücez bakalım, hani iki hap bir arada maksimum bir yan etki yapmış olabilir, sonuç olarak ikiside libido azaltıcı etkisi olduğu bilinen ilaçlar
Bu anskiyete bozukluğu bende de var.
Hatta kullanılan haplar saç da döküyor.
Senin dökülme tipinle aynı dökülmem var.
Anksiyete bozukluğu için hangi hapı ne kadar kullandın hocam, bi de geçti mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 23 Haziran 2020, 14:40:46 »
Sonuç başarılı kardeşim destek alırsan kendi saçlarınla daha da güzel olur
Global Moderator

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #101 : 23 Haziran 2020, 23:19:29 »

Ustadim saclarin harika olmus. Bambaska bir havan olmus. Gule gule kullan.

Bende de finasterite'in yan etkileri olmustu (ereksiyon problemi ve az gelen meni) ben ekimi desteklemek adina 4 gunde bir 3/1 aliyorum. Yan etkisini pek gormedim. Belki dozu benim yaptigim gibi azaltabilirsin.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 23 Haziran 2020, 23:48:23 »
bu serkan aygının kötü sonucu yok galiba her ektiren buraya gelip nazire yapar gibi foto atıyor  :) şaka kardeşim hayırlı olsun yeni saçların harika duruyor.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 24 Haziran 2020, 01:10:33 »
anket yanılmamış  :)

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 24 Haziran 2020, 14:16:37 »

Sürece göre çok başarılı bir sonuç

Facebook Twitter Instagram