Yakında başlarıs kararmaları görmeye dostum
Umarım görürüz artık, şuan hafif hafif tüylenme gibi başladı, bendede sabırsızlanma başlıyor yavaştan
En kötü zamanlarınız. Sadece sabır bundan sonra .
Valla benim için en kötü zaman operasyonda haraketsiz durmaktı, ama dediğin gibi şuan sabır aşaması 🤟
Çıkışlar başlamış gibi sanki yandan olan resimde görünüyor, iyi olacak insallah. Ben de 22. Deyim saçlar gitmeye başladı, kötü görüntüler başlıyor. Forumda konum var ama atmak gelmiyo içimden resimleri
Aynen hafiften kimisi tüy gibi kimisi daha kalın saç gibi çıkmalar başladı, senin daha 22. Gün zaten resimleri atmayı böyle 20-30 günde bir yap daha moral olur değişimlerin.
Hayırlı olsun dostum
Eyvallah saolasin dostum.
Hayırlı olsun kardeşim. Umarım güzel sonuç alırsın. Benim merak ettiğim husus şu, şuanki haliyle makineyle sıfıra vurmak ekime herhangi bir zarar verir mi? Ben devamlı sıfıra vuruyorum saçlarımı makineyle, bunu haftada bir yapıyorum. Saç ektirdikten sonra bu duruma 1-2 ay dayanırım ama ekilen saçlar çıkana kadar makineye devam edebiliyor muyuz veya ne kadar süre sonra devam edebiliriz soruları kafamda var. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Veya diğer arkadaşlar ne söylerler?
Evet şuan ekim bölgesine makina vurmak halen sakıncalı olduğu söyleniyor, ekim merkezi de 6. Aya kadar beklemersen daha iyi olur dedi, sadece makasla üstten hafif düzeltme yaptırdım 2-3 kere tarak falan bile değdirmedim kesim aşamasında ekim bölgesine. Donör bölgeyine ise makina ile üstten yine dikkatlice hafifçe kısaltma yaptırıyorum.
Çıkışlar yakında başlayacaktır. Hayırlısı olsun.
Eyvallah dostum saolasin, yavaştan sabırsızlanarak ta beklemedeyim.