geçmiş olsun, şok baya silip süpürmüş. Bu alnındaki sivilcelerden bende de çok yoğun bir şekilde çıktı sende ekimden önce de çıkıyor muydu? acaba biotinden vs den kaynaklı olabilir mi ?
Bende ekim öncesi nerdeyse hiç çikmazdı dediğin gibi biotin yada beslenme şeklinden olabileceğini düşünüyorum, yada ben arada 2 krem daha sürüyorum bu aralar dermatid ve nemlendirme için onlardan da olabilir diye düşünüyorum, 1 günde yok olabiliyor, 2-3 gün kalabiliyor sonra tekrar bi sabah uyandığımda gidiyor anlamadım çok ama takmıyorum şuan arada aniden yok olabildikleri için önemsiz olduğunu düşünüyorum.
Şok dökülme çok olursa şu olur bu oldur diye bir durum yok.
az olsun herkes ister sadece bu. Normal sürecindesin
Evet forumda okuduklarıma göre öyle deniliyor, az yada çok şok dökülmenin sonuca etkisi olmadığı yönde, ama insan bi an umutsuzluğa kapılmıyor değil hani.
Senin donör baya kaliteli hocam burdan çok rahat 1 ekim daha çıkar 4 /5 bin greft şok dökülmen bitmiş görünüyor.
Valla dediğin gibi 1-2 yıla sıklaştırma yaptırabilirim ama bu ekimin sonucuna göre, 4-5bin daha çıkarsa baya kötü olur ense, resimlerden çok iyiymiş gibi görünüyor ama yakından bakınca aslında seyrek benim saçlar ve biraz ince telli denebilcek yapıda, 4-5 bin olmasa da 2-3 binlik sıklaştırma olabilir, bakalım inşallah gerek duymayacağım kadar tatmin edici olur.