Gönderen Konu: Mutlu ekici hakkında bilgi  (Okunma sayısı 4839 defa)

Delil23q

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Mutlu ekici hakkında bilgi
« : 08 Ekim 2019, 12:53:37 »
Merhaba arkadaşlar mutlu ekici hakkında bilgisi olan varmi, anladigim kadariyla kendisi doktor değilmiş, doktor olmayan birinin sac ekimi yapması Turkiyede mümkün mü, birde dhi  yöntemiyle 3000 euro luk fiyat listeleri var  bu bana biraz yüksek geldi ama transfer ve otel masrafları da içinde oldugu için kabul edebilirim, bi yakınım orda sac ektirmisti ve açıklığı çok olmasına rağmen gayet iyi bir sonuç almıştı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Mutlu ekici hakkında bilgi
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2019, 13:26:03 »
hakkında çok fikrim yok ama fiyatı fazla geldi bana daha bilindik merkezleride araştır forumda istersen. Yurt dışındasınız sanırım.
Global Moderator

Delil23q

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2019, 13:46:24 »
Evet yurt dışındayım, aslında kafamda sibel ulusan vardı ama kendileri pek ilgilenmedikleri için başka alternatifler aramaya başladım, yuzlerce ekim merkezi var turkiyede bende kararsizim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2019, 13:47:04 »
Evet yurt dışındayım, aslında kafamda sibel ulusan vardı ama kendileri pek ilgilenmedikleri için başka alternatifler aramaya başladım, yuzlerce ekim merkezi var turkiyede bende kararsizim

Açıklığınız nasıl resimlerinizi eklerseniz
Global Moderator

Delil23q

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2019, 14:02:42 »
Aciklik fazla donor bölge sığ değil o yüzden fazla bi beklentim yok ama yinede hatasız bir ekim olmasını istiyorum o yüzden biraz şüphelerim var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2019, 14:10:34 »
donör bölgedeki saçlarınız ince sanırım 2 aşamalı ekim yapmanız daha uygun olucaktır sizin için beklentinizde çok yüksek olmasın

ekim yaptırmak için yaptırmayın doğru adımlar atın derim bu saç için
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2019, 14:50:07 »
Koray erdoğan  kendi ekib var   fiyat daha uygun  sibel ulusan   dr hakan doğanay  var  zekeriya kul    özgür Nalbat    Şahin  çelik  bunları araştır 

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 08 Ekim 2019, 15:33:37 »
Sibel Ulusan daha doğru bir tercih olacaktır . Zaten telefonda neyi konuşacaksın ki :) Sibel ulusan sabirtir 4000 greft :) değişmez

Delil23q

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ekim 2019, 18:49:02 »
Sibel hanımla iletişime geçmiştim, sizi detaylı bilgilendiricem dedi bidaha kendisinden haber alamadım

Delil23q

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Ekim 2019, 18:51:16 »
Ayrıca mutlu bey 4500 grevle komple kapatırım diyor biraz iddali geldi bana

Delil23q

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Ekim 2019, 18:53:29 »
Bana söyleşimler bu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Ekim 2019, 20:16:19 »
4500 alıp bu kafayı ful kapamak ? hiç sanmıyorum daha gerçekçi yaklaşılmalı tek senans ıle kapanmaz ve donör bölgesındeki saçlarda ince telli 

kafaya ful ekim yapılır ama ekilen saç ful çıkıp tatmin eder mi hayır. donör çok güçlü bir donör değil ve ince telli önce makul bir ön çizgi ile ortaya kadar ekilmeli daha sonra tepe hatta 3 seans bile gerekebılır memnun olman için.
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Ekim 2019, 22:02:23 »
Yaş kaç?

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Ekim 2019, 22:33:32 »
mutlu ekici kim kardeşim nerden buluyorsunuz böyle adamları tövbe tövbe  :) ne meraklısınız allah bilir sağlıkçı bile olmayan adamları zengin etmeye.

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #14 : 08 Ekim 2019, 22:46:51 »
Sibel hanımla iletişime geçmiştim, sizi detaylı bilgilendiricem dedi bidaha kendisinden haber alamadım
gerçekten yoğunlar, ben 2 kere muayneye gittim 2-3 kere telefon ettim hiçbirinde kendisiyle görüşemedim, kendisi zaten hastasının yanında bir an bile ayrılmazmış, hasta ilişkileri ile ilgilenen Lütfiye hanımın yanında toplamda 1 saat oturmuşumdur, sanırım 10-15 telefon araması en en az bir o kadar whatsup mesajı(tv ye bağlı whatsup hatta her şey görülüyor.) durmadan birileri soru soruyor ve kendisi güzel idare ediyor.
çok acelen yoksa az bekle benim açıklıkta senin gibi ve yarın Sibel hanımda ekim randevum var, ve geçenlerde aynı senin saç yapın ve açıklığında birisisin ekimini yapmış forumda var konusu, takip et bizleri sonuçlara görede kafanda bişeyler daha netleşir, Sibel hanımdan önce sanırım 8-10 yerele irtibata geçtim, resimlerin üzerinden(hepsine aynı resim yolladım)  4000 lazım, 4200 lazım, 4500 lazım, 5 binden fazla yaparız, 4800 anca çıkar, 2 ekim yapmalıyız, yok tek ekim yaparız sonrasında saç similasyonu v.s. fiyatlar 4,5,8,10,15,44,79 bin kimde ekim düşünüyor isen? forumdaki bütün saç ekim sonuçlarını sayfa sayfa oku o kişinin, memnuniyet oranına bak, izlediği yollar v.s ve acele etme.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

Facebook Twitter Instagram