Sibel hanımla iletişime geçmiştim, sizi detaylı bilgilendiricem dedi bidaha kendisinden haber alamadım
gerçekten yoğunlar, ben 2 kere muayneye gittim 2-3 kere telefon ettim hiçbirinde kendisiyle görüşemedim, kendisi zaten hastasının yanında bir an bile ayrılmazmış, hasta ilişkileri ile ilgilenen Lütfiye hanımın yanında toplamda 1 saat oturmuşumdur, sanırım 10-15 telefon araması en en az bir o kadar whatsup mesajı(tv ye bağlı whatsup hatta her şey görülüyor.) durmadan birileri soru soruyor ve kendisi güzel idare ediyor.
çok acelen yoksa az bekle benim açıklıkta senin gibi ve yarın Sibel hanımda ekim randevum var, ve geçenlerde aynı senin saç yapın ve açıklığında birisisin ekimini yapmış forumda var konusu, takip et bizleri sonuçlara görede kafanda bişeyler daha netleşir, Sibel hanımdan önce sanırım 8-10 yerele irtibata geçtim, resimlerin üzerinden(hepsine aynı resim yolladım) 4000 lazım, 4200 lazım, 4500 lazım, 5 binden fazla yaparız, 4800 anca çıkar, 2 ekim yapmalıyız, yok tek ekim yaparız sonrasında saç similasyonu v.s. fiyatlar 4,5,8,10,15,44,79 bin kimde ekim düşünüyor isen? forumdaki bütün saç ekim sonuçlarını sayfa sayfa oku o kişinin, memnuniyet oranına bak, izlediği yollar v.s ve acele etme.