Gönderen Konu: LifeHairAnkara Şahin Çelik 2.Ekim Sıklaştırma 2350 greft (07.10.2019)  (Okunma sayısı 43331 defa)

Ayaz34

• Yeni üye
  • *
Evet güzel olmuş sonunda😊Darısı bizim başımıza. Sercan şu şakaktaki koyuluklar alım yapılan yerler mi?

RAMO 01

• Sr. Member
Evet güzel olmuş sonunda😊Darısı bizim başımıza. Sercan şu şakaktaki koyuluklar alım yapılan yerler mi?
Dostum resimden öyle çıkmıştır söküm yerleri gayet temiz iz yok

Ayaz34

• Yeni üye
  • *
Çok iyi tertemiz bi ekim olmuş, umarım 0 fire ile kapatırsın artık bu saç defterini

RAMO 01

• Sr. Member
Çok iyi tertemiz bi ekim olmuş, umarım 0 fire ile kapatırsın artık bu saç defterini
Teşekkürler inşaAllah seninde çizgin istediğin şekilde düzeltilir ...

RAMO 01

• Sr. Member
Sökülenlerin yerinde iz kaldı mı acaba yakın cekim foto atabilir misiniz zahmet olmazsa ?
Paylaştım Kardeşim bakabilirsin ✋

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sac 2 ay gibi bir surede gayet guzel toparlamis.Yeni saclar geliyorum diyor :) Kullandiginiz takviye var mi ? Bir de donor bolge ne durumda ?

RAMO 01

• Sr. Member
Hocam sac 2 ay gibi bir surede gayet guzel toparlamis.Yeni saclar geliyorum diyor :) Kullandiginiz takviye var mi ? Bir de donor bolge ne durumda ?
Takviye olarak ekimden 3-4 ay önce başladığım solgar biotin 5 mg ekim sonrasıda expecia günde 1 şeklinde kullanıyorum dönorum çok iyi 1 ayda toparladı kapandı hiçbir problemim yok o yüzden dönor paylaşmadım

RAMO 01

• Sr. Member
Dün traş oldum makine ile 2 ekimdede donörde sorun yaşamadım ikisindede çabuk toparladı 10 ay içinde 2 ekim ile toplamda 5350 greft alındı.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör hiç 2 ekim olmuş gibi değil, ne güzel.

RAMO 01

• Sr. Member
Arkadaşlar konulardaki yorumlarınızda kararmalar başlamış diyorsunuz ben bir türlü çözemedim bu mevzuyu tam tepeden paylaşım size kararmalar varmı 71.gündeyim yani neresi kararıyor:)))

Coldburn

• Yeni üye
  • *
fazlasıyla iyi hocam hakkınızda hayırlısı olur umarım :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şu görüntü çok güzel şu an, ciddi ataklardan sonra seyreklik kalmaz.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donor cok guzel toparlamis.2 ekim gibi durmuyor.Sonucda iyi olacaktir.Hayirli olsun...

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
süreç çok iyi maşallah koşar bu saç

Facebook Twitter Instagram