Gönderen Konu: LifeHairAnkara Şahin Çelik 2.Ekim Sıklaştırma 2350 greft (07.10.2019)  (Okunma sayısı 43195 defa)

RAMO 01

• Sr. Member
Dostum önerin üzerine şahin beyle görüştüm ve 17 şubata ekim için randevu da aldım. Süreci forumda paylaşacağım. Sende son durum nasıl
Hayırlı olsun kardeşim gayet doğru bir seçim askerdeki gibi gün saymak biraz zor olacak ben tam 112 gün saydım randevu aldıktan sonra :)) sonuçtan memnun kalacaksın inşaAllah bende son durum 83.gündeyim eski çizgimden eser kalmadı daha tek tük çıkanlar dışında atak sürecine girmedim bekliyoruz bakalım en azından şuanki halim bile eskisine nazaran çok çok iyi 9.sayfadaki fotolara bakabilirsin traş sonrası paylaşmıştım senin konunuda merakla bekliyor olacam 👋

RAMO 01

• Sr. Member
Arkadaşlar slm 87.gündeyim güncel durum kararma başladımı tüylenme varmı hiç anlayamıyorum ilk ekimdeki saçlar şoku yemeden sorunsuz çıktı o yüzden 2.ekimdeki durumum nedir anlayamıyorum yani 90.güne geldik artık hareket lazım elime batanlar var hemde baya ama şoktan kalıp uzamayanlarmı acaba diye pek önemsemiyorum buyrun tam objektif fotolar düz ışık :))

RAMO 01

• Sr. Member
Tam ıslak

RAMO 01

• Sr. Member
...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Senin süreci tayin etmek biraz zor eski saçların arasından çıkış var daha hacimli duruyor gibi geldi bana.  Bunarada ön çizgine bakarsak değişmiş çok güzel bir çizgi olmuş gibi duruyor.
Global Moderator

RAMO 01

• Sr. Member
Buda hafif ıslak

RAMO 01

• Sr. Member
Senin süreci tayin etmek biraz zor eski saçların arasından çıkış var daha hacimli duruyor gibi geldi bana.  Bunarada ön çizgine bakarsak değişmiş çok güzel bir çizgi olmuş gibi duruyor.
Çizgi sorunum kalmadı Hintell eskisi tarih oldu dediğin gibi şuan için 2.ekimin durumunu seçemiyorum 87.gün tabiki daha çok erken ama ufaktan bir hareket başlamalı artık elime batanları pek önemsemiyorum şoktan kalmıştır diye

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şu an kararmalar başlamıştır ondan daha koyu ve hacimli duruyor
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
Bu saç 10 numara olur kendini belli etmiş.

RAMO 01

• Sr. Member
Bu saç 10 numara olur kendini belli etmiş.
InşaAllah kardeşim

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç iyi gidiyor, mevcut saçların çok sağlıklı toparlamış. Ufaktan çıkışlar da başlamış. Güzel olacak bu saç.

RAMO 01

• Sr. Member
Süreç iyi gidiyor, mevcut saçların çok sağlıklı toparlamış. Ufaktan çıkışlar da başlamış. Güzel olacak bu saç.
Işte bizlerin bilgisinin yetmediği yerde formun admini ve tecrübeli ağır taşları anlayabiliyor teşekkürederiz herkes gibi beklentimiz bu yönde umarım iyi olur

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Işte bizlerin bilgisinin yetmediği yerde formun admini ve tecrübeli ağır taşları anlayabiliyor teşekkürederiz herkes gibi beklentimiz bu yönde umarım iyi olur
Rica ederim kardeşim, ne demek. Mevcut görüntü çok sağlıklı şu an, senin saçların iyi olacak için rahat olsun.

RAMO 01

• Sr. Member
Çizgimin son hali yavaş yavaş oturuyor yeni saç ekilecek arkadaşlar bir çizgi mağduru olarak uyarım ilk önceliğiniz kesinlikle saç çizgisi olsun çizgi çok çok önemli bunda hataya yer yok
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2020, 10:16:27 Gönderen: KAYIBEYİ🌀IYI »

Facebook Twitter Instagram