Gönderen Konu: Sigara saç dökermi?  (Okunma sayısı 2815 defa)

Burkinho

• Hero Member
Ynt: Sigara saç dökermi?
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2019, 13:49:18 »
Genetik değilse günde 5 pakette içsen dökülmez

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2019, 15:23:05 »
Alakası yok
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2019, 12:58:07 »
Genetik değilse günde 5 pakette içsen dökülmez
genetik dökülme varsa ?

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2019, 14:40:07 »
genetik dökülme varsa ?

Süreci hızlandırır

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2021, 19:38:48 »
Süreci hızlandırır

Saçı dökülen herkesin genetik dökülüyor zaten, %1 ihtimalle alerjik bir durum değilse [ki alerji de genetik sayılabilir] zaten genetik dökülmedir. Sigara içen birisinin saçının dökülmemesi durumu sigara ile saç sağlığının bağlantılı olmadığını göstermez.

Sigara içen fakat akciğer sağlığı, hiç sigara içmeyenden daha sağlıklı olan insanlar var, şimdi sigara akciğere zararlı değil mi? Sigara damar sağlığı için zararlıdır, vucütta inflamasyon oluşmasına neden olur, saç dökülmesini de tetikler. Fakat sen mükemmel besleniyor, spor yapıyor, stresi yönetebiliyorsan, sigara senin damarlarına pek de zarar vermez, zararlarını absorbe edersin.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 30 Aralık 2021, 20:19:12 »
 bu soruyu 2 onemli hocaya sordum biri doker biri dokmez dedi genetik surecini hızlandırır bence.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2021, 20:25:17 »
Ben sigara içtiğimde saçımın canlılığı azalıyor ama onca yıl saçlarıma tedavi uygulamadığım dönemlerde her gün içtim kel de kalmadım. Sonuçta insan sağlığına zararlı bir ürün sigara bu nedenle genel olarak içilmemesi en doğru olanı. Kesin olarak buna net cevap verilemez bence ama sigara damar tıkanıklığı yapan bir ürün ve sırf bu nedenle bile saçın dökülmesine neden olabileceği düşünebilir.

Bu arada forum da eski konular hortlanmaya başladı :). Tarih eskiyse bence yeni konu açmak daha doğru olabilir. Dilkkat ediyorum 3 yıl öncesi mesajlar alıntılanıyor bazen :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

HTK

• Full Member
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2021, 20:41:46 »
Hocam sigara alkol yağlı yiyecek düzensiz beslenme vs hiçbiri saç dökmez genetik varsa ne yaparsanız yapın o saç dökülür Fin vs kullanmazsanız eğer benim tanıdığım bi arkadaşım var herif sabah akşam Burger yiyor yağdan meme 2 metre sarkmış alkolün sigaranın dibine vuruyor ama yele gibi saç var alnında bile saç var
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4800
  • Medikal Tedavi Xpecia

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 30 Aralık 2021, 21:15:11 »
 bizde genetik var reseptorler duyarlı.genetik olmayanlarla bir değiliz.düzensiz hayat genetiği hızlandırır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #10 : 30 Aralık 2021, 21:29:24 »
Ben çok düzensiz besleniyorum. Hafta da fast food en az 4 gün yiyorum ve alkolde var saçlarım dökülmüyor. Bu yüzden kesin olarak "şu" saç döker diyemiyoruz. Tamamen varsayım üzerine konuşuyoruz bu konu hakkında. Bu arada finasteridi her zaman kullanan birisi de değilim. Ailemde bütün erkeklerde anne tarafı ve baba tarafı nw7. Ön hatları benim yaşlarımda hepsinin gitmişti. Çok karmaşık bir yapısı var yani saç dökülmesinin. Saçına değer veren ve dökülmesinden çok korkan insanların kötü etkisi olan her durumdan kaçınması gerekir. Ben finasteride güvenerek rahat rahat hayatımı yaşıyorum şu aralar. Ama önceden sigara içtiğimde mutlaka saçıma zarar verdiğini hissediyordum. 3 senedir ara sıra içiyorum canım istediğimde ve hayatımın en canlı dönemlerini yaşıyorum saçlarımda. Corona öncesine kadar finasterid de kullanıp sigara içiyordum bu kadar canlı değildi saçlarım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 30 Aralık 2021, 21:32:23 »
genetik yapında sıkıntı yoksa etki etmez ama aksine daha çok döker.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 30 Aralık 2021, 21:37:04 »
 ben sigarayı bıraktığımda yuzum bile parladı sağdan soldanda yuzune gozune nur gelmiş iyisin hesabu yaptılar.cildimi sararıp solduruyordu.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2021, 22:30:04 Gönderen: emekli kel »

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 30 Aralık 2021, 22:27:41 »
babam 13 yaşından beri içiyor günde 2 paket. bazen 3. alkol de alıyor hem de kronik alkolilk. her gün 1 şişe şarap devirir.

65 doğumlu, değil saçı dökülmek ön çizgisi bile gerilemedi. bende ise sigara da yok alkolde ama şakaklarım 23 yaşında açılmaya başladı.
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 30 Aralık 2021, 22:31:19 »
 onda genetik yok.o  saç için hayatına dikkat etmesede olur genel sağlık demiyorum saç diyorum.bizde genetik var saç için doğru yasamalıyız yoksa daha cabuk saçlar dokulur.

Facebook Twitter Instagram