Sizi takip ediyorum. 2 nick aldığınızdan beri
Kelimtırak Nickiniz ile üye oldunuz konu açtınız resim paylaştınız Kaan pekiner hakkında.
Daha sonra mehmet95 nicki hesabı kullanarak bu tarz paylaşımlar yaptınız
Bu forumun gözünden kaçmaz. Amacınızı anlamak için izin verdim.
Şimdi 2 nick almanızdaki amacınız nedir kaan pekinere ekim yaptırmak mı? Zarar vermek mi? bunlarla ve 2 nick neden ? kaldıki dinodin düzenli paylaşım yaptığı konusun bu sayfa. bu onu ilgilendirmeyen durumlarla konuyu maffetmek zaten olmaz. Amacınız nedir?
Forumda kimse 2 nick alamaz kurallara aykırı alanlar da zaten pek iyi niyetli kişiler değil. Silinir bloclanır Ve anında takibe alınır işaretlenir.
kimsenin hiçbirşeyini mafetmek gibi bir derdim yok aksine diyorum ki ektireceğim begeniyorum kendisini. sadece kafamda soru isareti kaldı yabancı forumları gördüm onları paylastım. Doğru 2 hesabım var. bunun başta sifresini hatırlayamasamda sonrasında değiştirdim(bilmiyorum bunu da kontrol edebiliyr musunuz ancak şifre yenileme e maili epostamda mevcut) tam sırada diğer hesabı açtım bu yuzden 2 hesabım oldu... Bakın açık açık söylüyorum ben kaan pekineri begeniyor ve başarılı buluyorum kendisine ektireceğim. dinodine yazma sebebim de kendisnin onu yakından tanıması ve bana fikir verebileceğini düşünmem. burada biraz yergi gibi olmus ama bu dr un harikalar yaratan sonucları var paylaşayım hatta girin herhangisine bakın
https://bellicapelli.forumfree.it/?f=64797831 . Zaten ektirince ve ben sonucları paylasınca niyetimin iyi oldugunu anlayacaksınız... bu arada iki hesaptan birini kaldırabilirsiniz. zaten 2sinde de paylasımlara bakarsanız. hemen hepsinde ekimlerini begendiğimi görürsünğz. daha once ornek verdim yine vereyim. Pekiner hocaya çinli bir hasta geliyor kendisi 100 greft alıyor ve aldıgı greftlerin minyaturize oldugunu adamın dupa hastası oldugunu farkedince geri gonderiyor para almadan bu muthıs bir karakter ornegidir. türkiyede ekimcilerin yuzde 90 ı ya bu olayı fark etmez. yada cinliyi yolar yolar parasını alır ulkesine geri gönderirdi... Kaan pekiner benim ülkede begendiğim ilk 3 ekimci içindedir...